UŽARENI DIJAMANT na nebu iznad Beograda: Pogledajte DVA SNIMKA čudnog objekta koji je sinoć uznemirio građane (VIDEO)

"Šta bi? Bože, šta je to?", upitala je žena koja je prisustvovala neobičnoj sceni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube/Printscreen

Na društvenoj mreži Reddit pojavili su se snimci na kojima se vide čudni objekti na nebu iznad Beograda, a ovaj prizor je uznemirio građane.

Korisnik ove mreže navodi da je prvi snimak nastao na Medaku, i da su “majka i komšinica odjednom primetile crvenu užarenu loptu koja se maltene pojavila niotkuda”.

“Šta bi? Bože, šta je to?”, upitala je žena koja je prisustvovala neobičnoj sceni.

Na drugom snimku vidi se objekat u obliku dijamanta, a čuje se uspaničeni dečji glas koji govori: “Tata, what the fu*k? Snimaj, eno ga. Sad je nestalo!”

Podsetimo, Pentagon je juče objavio tri video snimka na kojima se vidi kako se američki vojni piloti susreću sa, čini se, neindentifikovanim letećim objektima (NLO).

Snimci sa kojih je prethodno skinuta oznaka poverljivosti, prikazuju misteriozne letelice bez krila koje lete hipersoničnim brzinama bez ikakvog pogona, a napravljeni su 2004. i 2015. godine, prenosi britanski Gardijan.

Zrnasti video snimci, za koje Pentagon kaže da prikazuju neobjašnjive vazdušne pojave, procureli su u javnost i ranije, a neki veruju da prikazuju vanzemaljske leteće objekte.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. Može se lepo proanalizirati snimak. Objekakat menja oblik kao da je od plazme ili je to samo varka zaštitnog omotača oko njega. Po sredini na desnoj strani kao da je nekakav malo širi i duži prorez. Ovo nema veze sa lampionima i balonima. A samo menjanje brzine mesta je neobično, vidi se da nije u pitanju vetar. Očito je nešto što je za naše pojmove neobjašnjivo

    Odgovori
  2. Ovo je tipična govorna reakcija Amerikanaca u videima sličnog karaktera dostupnim na Jutjubu. Ima i još jedna rečenica koju Amerikanci tipično izgovaraju u ovim situacijama, ali je klincima verovatno teško da ukapiraju šta Ameri izgovaraju. No, u svakom slučaju nije kriv klinac. Krivi su roditelji - i njegovi i roditelji njegovih vršnjaka. Deca im odrastaju uz videa na Jutjubu. Nismo ni mi imuni na pomodne izraze "by the way", "too much", (is)hendlovati. Samim tim, od toga šta dete izgovara mnogo više me boli to što je usvojilo tu prenaglašenu dramatičnost u reagovanju i paniku da pronađe telefon radi snimanja, bez imalo realne panike i brige da se možda nalazi u opasnosti zbog prisustva tog objekta.

    Odgovori

Ostavite komentar