Lana Del Rej: “Dosta mi je pevačica koje se skidaju i pevaju o seksu, želim da pevam o ljubavi”

Zapalila društvene mreže

Foto/Printscreen/Youtube

Lana Del Rej važi za jednu od najtalentovanijih pevačica, a njene pesme su već sada kultni hitovi. Nakon kraće pauze ona se vraća na scenu, ali pred povratak ona je zapalila društvene mreže svojim komentarima.

Mnogi fanovi i kritičari su pisali da Lana Del Rej u svojim pesmama reklamira nasilje, kao i da romantizuje toksičnu vezu.

“Sada kada su  “Doja Cat”,Arijana, Kamila, Cardi B, Niki Minaž i Bijonse imale hitove s pesmama u kojima govore koliko su seksi, spotovima u kojima ne nose odeću i pevaju o seksu i prevari – da li bih smela da se vratim pevanju o tome kako je osećati se lepo kada si zaljubljen, čak i ako veza nije savršena?  Dosta mi je kritičara koji govore da glorifikujem zlostavljanje. Ako je već ženama u muzičkoj undustriji dozvoljeno da pevaju i izgledaju kako žele, mogu i ja da pišem pesme koje se meni sviđaju. Želim da napomenem da ja nisam feministkinja, ali u pokretu poput feminizma treba da bude mesta za žene poput mene”, napisala je Lana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Međutim, ova objava je razbesnela čak i mnoge fanove poznate pevačice. Oni su pokušavali da joj objasne da kritikovanjem drugih pevčica i muzičarki ne može ništa postići. Takođe stoje pri činjenici da ona romantizuje toksične veze u svojim pesmama. “Ne možeš da tako kritikuješ druge pevačice koje svoju umetnost iskazuju kako žele, a onda da tražiš da te drugi ne kritikuju”, napisala je jedna devojka.

 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar