Milojkova bivša nema reči hvale za starca: Od njega sam dobijala tačno za mleko i hleb, ne daj bože da sam uzela još nešto! (FOTO)

Nije jedina da koja misli tako...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ScreenShot YouTube

Milojko Božić, koji se do sada tri puta ženio, ipak kao da sreće u ljubavi nema. Njegova poslednja ljubav koja je skoro pola veka mlađa od njega se nije pokajala za scene koje mu je priređivala, jer kako kaže sve je to zaslužio, pre svega zbog svoje sebičnosti.

“U grob hoćeš da me oteraš”: Milojko ponovo na mukama! Žena Milijana mu SA DRUGIM završila gola pod tušem

Ipak da Milijana nije jedina koja ima takvo mišljenje o Milojku, svedoči i ispovest izvesne Užičanke koja je potvrdila ove navode na osnovu svog iskustva sa Božićem.

“Milojko nikada dinar jedan nije potrošio na mene. Da se razumemo, materijalne stvari mi nisu bitne, ali prosto bio je stipsa. Od njega sam dobijala tačno za mleko i hleb… Ne daj Bože da sam uzela još nešto pored toga. On je sve te stvari znao ozbiljno da mi zameri. Bitno mu je da mu lepo serviram doručak, kao i da pospremim iza njega… sve sam radila, samo se on nikada nije pokazivao. Poštovao me je ali nikada nije mazio. Htela sam sa njim sve, ali sam je kriv.. on je upropastio naš odnos. Peške sam išla 15 min do prodavnice, pa sam odmah sa vrata morala da kuvam, čistim, brišem i spremam. Smatram da on žene više gleda kao na radnu snagu nego osobu sa kojom može da se opusti i uživa”, rekla je ona, koja tvrdi da je Božić bio veoma hladan prema njoj, iako su dugo bili u ljubavi.

Kap koja je prelila čašu bilo je to što je uvek sebe stavljao na prvo mesto, a nju baš nikada.

“Jedne noći sam samo odlučila da odem od njega, i to je to. Više nismo u kontaktu, ali, želim mu sve najlepše”, zaključila je ova bivša.

 

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar