Njeni mali rituali: Eva Mendez otkrila ČIME UKLANJA BORE i zašto je opsednuta KOKOSOVIM ULJEM

Svojim savetima je mnoge iznenadila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube/Access

Popularna glumica Eva Mendez je poznata po svojoj blistavoj koži, a nedavno je na društvenim mrežama otkrila neke od svojih bjuti tajni, od kojih jedna čak dolazi iz zamrzivača.

Evo koje su to sve tajne lepote Eve Mendez:

Foto/Pixabay.com

Za uklanjanje bora koristim hladni valjak. Kako bi učinak bio što bolji, držim ga u frižideru. Na ovaj način starenje mi deluje zabavno. Svakog jutra treba nežno da masirate kožu lica u različitim smerovima pet minuta. Izgledaćete i osećate se sveže. Svrha valjka je da smanji natečenost, posebno natečene i umorne oči. Dobra vest je da vaše lice nije jedini deo vašeg tela koji može imati koristi od ovog trika.

Ukoliko imate glavobolju, možete da je ublažite ledenim valjkom, pa i ako imate ukočene mišiće nakon vežbanja, dobra masaža valjkom pomoći će vam da se oslobodite bola na tom području. Ne zaboravite da nakon upotrebe valjak uvek operete i osušite, što je vrlo jednostavno. To možete da uradite tako što ćete površinu obrisati pamučnom krpom umočenom u alkohol.

Ako u kući nemate valjak, prosto umočite lice u hladnu vodu sa kockicama leda, a nakon toga napravite masku od jogurta i morske soli. Domaći recept za lepotu u koji se kunem jeste kada sama prstima napravim svoj piling, dodavanjem morske soli u obični jogurt. Stvarno deluje.

Foto/Pixabay.com

Od bjuti formula moram da priznam da sam opsednuta kokosovim uljem. Njime negujem ne samo lice, nago i ruke i kožu tela. Sem toga, koristim kreme sa jakim hidrantnim svojstvima.

Samo dva puta nedeljno perem kosu, a jednom mesečno koristim masku sa kokosovim uljem. Pustim da kosa preko noći stoji u kokosovom ulju, a onda je ujutro isperem.

Smatram da je bitna i hidratacija iznutra, pa mi je važno da pijem mnogo vode i uvek mi je u blizini flašica sa vodom.

Moram da priznam da nisam neko ko je zagovornik čišćenja lica ujutru, a često i prespavam sa šminkom na licu. Ujutru ne čistim lice, jer onda imam osećaj da mi je koža jako suva.

Foto/Pixabay.com

Uvek odvojim 35 do 45 minuta za kardio na trkačkoj stazi. U teretanu idem tri puta nedeljno, ali povećavam dane vežbanja do pet u jednoj nedelji, kada imam neki bitan događaj. Pošto sam mama dve devojčice, one takođe igraju nenamernu ulogu u održavanju moje forme. One su mi glavni prioritet, tako da sam stalno s njima, što je vežba sama po sebi. Stalno trčim sa decom. Nikad ne sedim i ceo dan sam u pokretu.

Moja ishrana na početku dana je bogata belančevinama, doručkujem jaja i tostirani hleb, koji je bez šećera i od organskog, proklijalog celog zrna. Kasnije tokom dana moji obroci uključuju ​​losos i rižu ili kvinoju uz salatu, a konzumiram i dodatke ribljeg ulja.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Savršena šminka za leto: Kako izabrati dobar hajlajter? (VIDEO)

Nikad lakše do prelepih i lepršavih LOKNI: 6 savršenih YouTube tutorijala (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Azra.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar