YouTube ZVEZDA živi u RAJU! U kući od skoro 2 miliona dolara, KADA zauzima POSEBNO MESTO! (FOTO)

Nije joj bilo teško da provede izolaciju u ovakvom okruženju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Instagram

YouTube zvezda, Zoela, na društvenim mrežama je podelila slike svoje kuće u Brajtonu, koja ima čak sedam spavaćih soba.

Zoi Sug, koja je pre izvesnog vremena proslavila 30. rođendan u izolaciji, uselila se sa svojim dečkom u ovu kuću u junu 2017. godine.

Vrednost ove nekretnine je tada procenjena na oko 2 miliona dolara, a vlogerka je od onda postepeno počela da oprema kuću prema svom prepoznatljivom stajliš ukusu.

Nove fotke, koje je Zoi podelila sa fanovima, pokazuju u kakvom je okruženju Zoi provodila izolaciju, a tu  možemo da vidimo sofe od pliša, drveni nameštaj, bakaranu kadu i veliki niz zasađenog cveća.

U centru njene dnevne sobe se nalazi velika i udobna siva garnitura, sa gomilom mekanih jastuka, gde neretko uživa u igranju karata, dok joj društvo pravi njen pas, piše Daily Mail.

Sem toga, ova nekretnina poseduje i fantastično kupatilo, koje sadrži zanimljive geometrijske pločice, bakarnu kadu, biljke, sveće i pogled ka nebu, kroz stakleni krov.

Kuhinja je jednako interesantna – zid je sačinjen od belih cigli, na kojima se nalaze drvene police, gde su pažljivo poređani začini, tanjiri i ostali kuhinjski elementi.

Što se tiče njene radne sobe, ovo okruženje čini mešavina različitih tekstura, uz drveni nameštaj sa fijokama, belim radnim stolom sa lampom, stolicom na točkiće i biljkama.

“Dom je tamo gde je srce, nisu samo zidovi između kojih živite. Ako niste znali, nisam oduvek živela u Brajtonu. Preselila sam se kada sam imala 24 godine, jer sam se zaljubila u mog dečka i u ovaj grad. Dom nije samo moja kuća, to je i plaža uz zalazak sunca i šetnja obalom, dok jedemo sladoled. Mnogo volim ovaj grad i stvarno ga smatram svojim domom”, napisala je Zoi na Instagramu.

Preuzimanje teksta, ili delova teksta zabranjeno bez odobrenja redakcije Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

STOP! Top 5 stvari koje nikako NE TREBA DA KUPITE PREKO INTERNETA

I Kroksice su udobne, pa ne znači da treba da ih nosimo! Ove sezone su u modi NAJRUŽNIJE SANDALE (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar