PONOS NACIJE: Đokovići nisu hteli da se prodaju dušmanima i sada su HEROJI SRBIJE!

Rizikovali su i uspeli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/usopen.org

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovio je da je kao dečak imao ponudu da promeni državljanstvo i postane Britanac.

Kada je Đoković imao 14 godina Britanci su ponudili pasoš, bolje uslove, posao roditeljima, kuću…

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

“Ostvarivao sam dobre rezultate na međunarodnim turnirima, što su primetili i teniski agenti. Dobili smo ponudu da uzmemo britansko državljanstvo kada sam imao 14 godina”, prisetio se Đoković u razgovoru sa Grejemom Besindžerom.

“To je bilo veoma primamljivo za moje roditelje u tom trenutku jer bi rešilo brojne probleme. Garantovali su im posao, kuću… Ne mogu da kažem da bi bilo loše da smo otišli tada, ko zna kako bi bilo. Ja sam rekao roditeljima da ne želim da živim u Engleskoj, jer tamo ne poznajem nikog. Hteo sam da ostanem ovde sa svojim prijateljima, u mojoj zemlji, da govorim svojim jezikom. Ipak, znao sam da oni moraju da odluče, jer je bilo pitanje da li možemo da preživimo. Nešto je moralo da bude žrtvovano. Mama i tata su rizikovali, ostali smo tu.”

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Razloge za “NE Britancima” objasnila je njegova majka Dijana.

“Ne možete da prodate dušu i ono što ste. Nisam mogla da živim tamo, deca bi bolje živela, ali niko od nas ne bi bio srećan. Mislim da Novak nikada ne bi igrao za Veliku Britaniju kao što igra za Srbiju celom dušom”, rekla je Dijana.

Novaku i Jeleni se ZAPALIO BALON, romantični trenutak mogao je da se pretvori u TRAGEDIJU! (VIDEO)



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar