Mere prevencije na snazi...

USKORO! Saša Popović najavio povratak “Zvezda Granda”: Biće to stari sistem u novom ambijentu, nema publike za sad! (FOTO)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock/Dušan Milenković

Saša Popović je odlučio da se sa svojim timom, članovima žirija i producentima, vrati na snimanje “Zvezda Granda” 25. maja ali sa novinama i izmenama.

Saša Popović odlučio da li će Đorđe David nastaviti sa snimanjima kao do sada! (FOTO)

“Biće to stari sistem u novom ambijentu, nema publike zasad, a svaki član žirija će imati svoju pleksiglas kabinu i tako će biti zaštićen svako od njih. Takođe, vratili smo neke kandidate koji zaslužuju da se ponovo takmiče, iz razloga što nemamo finale sada u junu, već će biti pomereno za sledeću godinu”, objasnio je Saša i dodao da će prvo biti snimljene emisije sa kandidatima iz Srbije:

“Ne zna se još uvek kakve će mere doneti okolne države, pa nam je najsigurnije da odradimo sada snimanje sa takmičarima iz Srbije. Poslednja emisija će se završiti krajem juna i onda ćemo uraditi još pet emisija sa kandidatima sa prostora bivše Jugoslavije.”

Kandidatima koji su se takmičili u sezoni 2019/2020. takođe će se pridružiti novi pevači na jesen.

“Radićemo onlajn audicije. Jedan određeni broj takmičara ćemo ubaciti u ove kandidate, sa njima ćemo brzopotezno odraditi tri kruga na jesen i pripojiti ih sa starim kandidatima i tako nastavljamo dalje. Svake godine krenemo sa 400 do 500 takmičara, a ove godine će biti drugačije. Dakle, ovih 120 što su ostali i dodaćemo druge. Žao mi je da tako brzopotezno završimo sezonu jer su ostali fenomenalni kandidati. Ja znam u svakom gradu kandidate, sve ih poznajem. Ispred mene je prošlo više od 100 hiljada kandidata, tako da u svakom gradu cele bivše Juge znam pevače, a ovi koji su trenutno u “Zvezdama Granda”, to su najbolji pevači na Balkanu. Zato smo produžili takmičenje, a iako nema publike i žiri ima barijere između sebe, sigurno je da će šou i dalje biti zagarantovan. Nama je dovoljna jedna mala iskra i onda sve gori, neće nas pleksiglas sprečiti da napravimo šou”, kazao je Saša.

Saša Popović ističe da je trenutna situacija zbog pandemije najviše pogodila muzičare, čiji je posao i dalje pod znakom pitanja zbog zabrane okupljanja većeg broja ljudi.

Nakon što je uspeo da se izbori sa virusom korona, Đorđe David će biti u nastavku šoua, otkrio je Popović.

“Stalno sam u kontaktu sa ostalim članovima žirija, imamo grupu gde se svakodnevno dopisujemo i šaljemo razne klipove. Drago mi je što je Đorđe David uspeo ovo da pobedi, sad ima problem sa stopalom i nosi gips, ali 23. maja ga skida pa će pravo na snimanje”, rekao je Saša u Jutarnjeg programu na “TV Prva”.

 

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar