Zabranjene maske i poželjno grljenje! Ovo je čuvena prodavnica u Kaliforniji koja je postala HIT! (FOTO)

Posluju kontra propisanim pravilima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:Pixabay.com

Dokaz da živimo u “Zoni Sumraka” pružio je menadžment jedne prodavnice za građevinski materijal i podove, koja se nalazi u Simi Vejliju, Kalifornija.

Korona utiče i na bezbednost: Lica pod maskama – prilika za zločince

Ako nosite masku za lice u cilju sprečavanja oboljevanja od korone, ne možete da uđete u njihov objekat i da poslujete sa njima. Na samom ulazu u prodavnicu, dočekuju vas upozorenja politike poslovanja sa ovom kalifornijskom kompanijom koja su zaprepašćujuća.

Oni žele da mušterije rade suprotno od instrukcija “Svetske zdravstvene organizacije” koja se vezuje za preventivu i zaštitu od koronavirusa.

Upozorenja su više nego nepojmiva, u poređenju sa realnom situacijom, jer je Kalifornija ozbiljno pogođena virusom COVID-19 .

foto:Pixabay.com

Dok se država suprostavlja svim raspoloživim sredstvima u borbi protiv korone, menadžment ove čuvene kompanije je izlepio lokal upozorenjima koja glase:

“Maske su zabranjene”

“Rukovanje je poželjno”

“Zagrljaji su veoma poželjni”

Ipak, to nije sve, najupečatljiviji natpis je:”Otvoreni smo ka istini”, šta god da to znači, prenose američki mediji “TMZ”.

Ovakav način poslovanja definitivno krši Kalifornijske zakone o radu, a kako je građevinski biznis u porastu a manjak radne snage da ga obavlja, sigurni smo da su organi savezne države Kalifornija namerno napravili ovaj propust i dali ovakvom tipu prodavnice zeleno svetlo za poslovanje.

 

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar