Dnevni horoskop za 22. jun: STRELAC može da podlegne šarmu zauzete osobe, BIKU kontakt sa starom simpatijom budi lepe uspomene

Blizanci mogu da imaju strastveni susret sa Jarcem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/senivpetro

OVAN 

Pun Mesec u kući karijere pravi trigon sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam uspeh i novac. Možete se naći u situaciji da posumnjate u iskrenost dugogodišnjeg partnera. žene su vam naklonjene. Promenljivo raspoloženje.

BIK

Mesec upravlja vašim odlukama a danas je pun u Jarcu, pa planirate putovanje ili dugoročne poslove sa strancima. Ipak, moraćete da se prilagodite novonastalim okolnostima na radnom mestu. Kontakt sa starom simpatijom budi lepe uspomene.

BLIZANCI 

Odgovara vam pun Mesec u kući finansija, ako se bavite rizičnim ili zanimanjem koje podrazumeva rukovanje novcem. Mada razmišljate o putovanju, više ste okupirani realizacijom planova u okviru privatne delatnosti. Strastveni susret sa Jarcem.

RAK 

Mesec najviše utiče na vaš znak jer njime upravlja a danas je pun u Jarcu, pa slobodni Rakovi mogu da se zaljube u nekoga ko još nije rešio svoj emotivni status. Pazite kako donosite odluke, više se oslonite na logiku. Hormonski status može da bude malo poremećen danas.

LAV 

Pun Mesec u kući svakodnevnih obaveza, fokusira vas na završavanje rutinskih, dosadnih poslova, vam ne ostavljaju mnogo prostora za kreativno izražavanje. Novac stiže preko saradnje sa osoba s kojima ste nekada radili. Strelac misli na vas.

DEVICA 

Pun Mesec u Jarcu nagoveštava susret sa nekim zbog koga će vam srce brže zaigrati. Imate šansu za napredovanje na poslu, uz više obaveza. Prilagodite se željama partnera, on će to znati da ceni. Provodite više vremena sa prijateljima.

VAGA 

Mesec koji upravlja vašom karijerom danas je pun u vašoj kući privatnog života, što vam odgovara ako se bavite porodičnim biznisom. Zauzete Vage očekuju trzavice u domu i porodici. Tajna romansa na kraćem putu. Venska cirkulacija.

ŠKORPIJA 

Pun Mesec u kući biznisa pravi harmoničan aspekt sa Marsom, što vam donosi uspeh i novac preko načina na koji razmišljate i iznosite svoje stavove. Na putu ili druženju sa prijateljima, možete da upoznate nekoga kim ćete poželeti da uđete u vezu.

STRELAC 

Sa punim Mesecom u drugoj kući, bićete uspešni preko posla koji zahteva veliku izdržljivost, istrajnost i upornost. Slobodni Strelci mogu da podlegnu šarmu osobe koja će im prećutati da je zauzeta. Unosite više vitamina.

JARAC

Pun Mesec u vašem znaku, jednom godišnje, donosi vam značajno uvećanje prihoda ako se bavite samostalnom delatnošću. Slobodni Jarčevi, mogu da se zaljube, a zauzeti ne bi trebalo da pridaju previše značaja provokacijama ljubavnog partnera.

VODOLIJA 

Sa punim Mesecom u kući podsvesti, skloni ste preispitivanju odluka koje se odnose i na privatni život i na posao. Tajna romansa sa lekarom ili osobom koja vam je do sada bila samo prijatelj. Bol u zglobovima. Izbegavajte alkohol.

RIBE 

Pun Mesec, koji upravlja vašim ljubavnim životom, u kući tajnih neprijatelja, čini vas sumnjičavim prema rođacima, kolegama, komšijama. Ponašanje jednog prijatelja biće izneenađenje za vas. Škorpija misli na vas. Dodatni oprez u saobraćaju.

 Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar