Dnevni horoskop za 19. jun: VAGE dobijaju poziv od STRELCA za zajednički put, BIK treba da posluša savet RIBA

Zvezde nam ovako kažu za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/The Pop'd Shop

OVAN

Aspekti Meseca u Strelcu sa vašim vladaocem Marsom i asteroidom Gold u kući posla, donose vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima. Izbegavajte rasprave sa ženama, kao i rizične finansijske poteze. Pazite na ishranu.

BIK

Dogovor o dobro plaćenom poslu postignut u prepodnevnim satima može lako da dobije drugi tok popodne. Slobodne Bikove uveče očekuje susret s nekim ko često putuje, zbog posla. Poslušajte savet Riba. Izbegavajte gazirane napitke.

BLIZANCI

Napet aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, upozorava da pripazite na finansije i dokumentaciju, naročito ako radite u turizmu, ugostiteljstvu, marketingu. Teško ćete odoleti šarmu osobe koju ste upoznali na kraćem putu.

RAK

Ulazak vašeg vladaoca Meseca u Strelca, predveče, može da ubrza dogovor o novom poslu sa strancima, ali ipak još jednom proverite sve detalje. Stara simpatija koju dugo niste videli, želi ponovo da uđe u vaš život. Nervoza.

LAV

Mesec u kući kreativnosti pod uticajem Saturna usporava ili menja vaše planove, ali vam zato otvara nove mogućnosti saradnje sa strancima. Bićete uspešni, ako se bavite advokaturom, modom, dizajnom, marketingom. Jedan Ovan misli na vas.

DEVICA

Aspekti između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa i logike, nepovoljno utiču na dogovor o novom projektu. Osoba na koju nikad ne biste posumnjali, želi da uspori vaše planove. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju.

VAGA

Moraćete da se prilagodite novim okolnostima na poslu, ali i da promenite neke navike u vezi sa zdravljem. Slobodne Vage dobijaju poziv od Strelca za zajednički put. Dugogodišnji partner želi da vam nametne svoju volju. Više se odmarajte.

ŠKORPIJA

Sa Mesecom u kući novca pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, rastu šanse za uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima ili odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo. Strastveni susret sa Rakom u večernjim satima. Izbegavajte alkohol.

STRELAC

Mesec ulazi u vaš znak i pravi izazovan aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, donoseći vam nove ponude, naročito ako se bavite advokaturom, modom, dizajnom ili ste preko posla na drugi način prisutni u javnosti. Voljena osoba je ljubomorna.

JARAC

Aspekt između Meseca i Plutona, planete novca i moći, u kući posla, donosi vam novac preko paralelnih ili tajnih poslova. Sa naglašenom sedmom kućom, naglasak je na partnerskim odnosima, koji mogu biti narušeni zbog uplitanja treće osobe.

VODOLIJA 

Mesec pod uticajem Plutona iz vašeg znaka, povoljno utiče na vašu finansijsku situaciju. U većem društvu ili preko prijatelja možete da upoznate osobu čijem ćete šarmu teško moći da odolite.Zauzete Vodolije očekuju manje trzavice sa partnerom.

RIBE

Zbog pozicije Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, simbola romantike, može da vas obuzme pravi ljubavni zanos zbog nekoga koga ćete upoznati preko poslovnih kontakata. Obnova saradnje sa partnerima koji žive u nekoj prekookeanskoj zemlji.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar