Influenserku skupo koštalo šetanje po peščanoj plaži, ali ne bilo kojoj (VIDEO)

Prekršila je nekoliko propisa i stigla joj je visoka novčana kazna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Aldo b&b Sardegna

Popularna influenserka Rodžeria Guia iz Dubaija kažnjena je sa 1.800 evra zbog ulaska na zaštićenu plažu Spiaggia Rosa ili Pink Beach na Sardiniji.

Po ulasku na plažu se fotografisala i snimala, a sadržaj je potom objavila na društvenim mrežama. Ignorisala je sva upozorenja o zabrani i snimala se kako hoda po ružičastom pesku.

Foto: Youtube/ Aldo b&b Sardegna

Ljudi sa Sardinije uočili su njene objave i prijavili je. Službenici su influenserku ubrzo identifikovali i uručili joj kaznu od 300 evra zbog kršenja zabrane i 1.300 evra zbog dolaska na ostrvo čamcem bez odobrenja. Devojka je potom zaključala svoj Instagram profil.

Spiaggia Rosa se smatra jednom od najlepših destinacija na svetu koja je ime dobila po ružičastom pesku. Mnogi posetioci su taj pesak nosili sa sobom i ugrožavali plažu pa je ovo područje od 1998. godine postalo deo zaštićenog rezervata. Plaža se nalazi unutar Nacionalnog parka Arhipelaga La Maddalena, a moguće ju je videti tokom izleta brodom. Za one koji odluče da krše pravila, poput Rodžerie, sledi kazna od 300 do 3.500 evra, prenosi Avaz pisanje medija.

 Izvor: Avaz.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar