Čuje se kako repetira pušku! Pogledajte kako Kurtijevi policajci maltretiraju srpske mladiće u Leposaviću (VIDEO)

Mladići iz Leposavića kažu da su sada uplašeni šta smeju i kako da rade u svom rodnom mestu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/x

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, srpski mladići, zbog toga što su, kako su i sami potvrdili, pevali pesme na jednom rođendanu. Tkozvana kosovska policija ih je, kako su ispričali, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice, a sada se pojavio i snimak koji dokazuje njihove reči.

Na snimku privođenja srpskih mladića jasno se vide pripadnici takozvane kosovske policije sa dugim cevima kako privode maloletnike u Leposaviću. U jednom momentu može se čuti i repetiranje puške, što u snimku i potvrđuje jedna od osoba koje su bile iza kamere.

Mladići iz Leposavića kažu da su sada uplašeni šta smeju i kako da rade u svom rodnom mestu.


– Bili smo prekoputa kafića ’Mistik’ i pevali smo naše pesme koje smo slušali na punoletstvu o našem Kosovu, zbog toga su nas pripadnici policije priveli i odveli u pritvor, gde smo morali da dajemo izjavu i gde su nas maltretirali. Terali nas da kažemo što smo to pevali, vređali su me u kolima. Prskali su nas suzavcem, a prskali su me i u kolima kada su me sprovodili do stanice – priča Babić.

 Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar