Zajedno na proslavi mature sina, posle razvoda (VIDEO)

Sa novim partnerima, nisu krili raspoloženje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Video/Instagram@heidiklum

U svetu slavnih, razvod je retko dramatičan događaj. Posebno, kada prođe neko vreme, pa se bivši supružnici ponovo sretnu, a najčešće ih spoje zajednička deca. Tako se desilo i slavnom supermodelu i njenom bivšem partneru pevaču.Hajdi Klum i  Sil ponovo su se okupili dok su oboje došli na maturu svog sina Henrija u Pacifik Palisadesu u Kaliforniji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Bivši par oženio se 2005. i objavio je da se rastaje nakon sedam godina 2012. Njihov razvod je okončan dve godine kasnije.

I nemački supermodel (51) i britanski pevač (61) bili su raspoloženi na ceremoniji na kojoj su se slikali sa svojim 18-godišnjim sinom,javlja Daily mail.

Hajdi je prisustvovala diplomiranju sa suprugom, nemačkim muzičarem Tomom Kaulitzom, a Sila je pratila njegova asistentkinja koja mu je postala devojka, Laura Strajer.

Zajedno sa Henrijem, Hajdi i Sil su roditelji Johana (17) i Lua (14). Sil je takođe usvojio Hajdinu ćerku Leni (20), koju je imala sa svojim bivšim Flaviom Briatoreom.

Hajdi i Sil nisu viđeni kako poziru ni za jednoj zajedničkoj fotografiji na događaju, već su odlučili da se fotografišu sa Henrijem zajedno sa svojim partnerima.

Tokom braka, par je obnavljao svoje zavete jedno drugom svake godine na godišnjicu, pred porodicom i prijateljima.

Oni su 2012. objavili saopštenje u kojem su najavili svoju nameru da se razvedu, rekavši: „Iako smo uživali u sedam veoma lojalnih i srećnih godina braka, nakon dugog istraživanja duše odlučili smo da se rastanemo“.

-Imali smo najdublje poštovanje jedno prema drugom, tokom naše veze i nastavljamo da se mnogo volimo, ali smo se rastali. Ovo je prijateljski proces i zaštita dobrobiti naše dece ostaje naš glavni prioritet, posebno tokom ovog perioda tranzicije.

Sil je u vezi sa Laurom od 2021. godine, dok su Hajdi i Tom bili zajedno godinu dana pre venčanja.

Razlika u godinama para je ranije bila na naslovnicama, s obzirom da je Hajdi 16 godina starija od svog muža.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

-Imam 50 i više nemam 20. Nisam mlada devojka koja još ništa nije iskusila ili nema pojma o životu- priznala je prošle godine za Glamour UK.

-Vreme neće stati za mene i Tom me nikada neće sustići. Uvek ću biti 16 godina starija i svesna sam toga. Znam da ću pre izgledati starije od njega. Možda će mi to biti problem za deset godina, možda mu se tada neće dopasti.Za 20 godina ću imati 70. Obično planiram budućnost – ali sa mužem živim ovde i sada.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar