Oglasila se “Lasta” posle stravične nesreće kod Mladenovca: Poginuli vozač automobila udario u autobus

"SP LASTA AD BEOGRAD izražava saučešće porodici preminulog vozača putničkog vozila, želimo svim povređenim putnicima iz autobusa brz oporavak"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Pixabay/CHÂU VIỄN

Povodom teške saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila kod Mladenovca, oglasilo se i preduzeće “Lasta”.

U saopštenju koje prenosimo u celosti navodi se i sledeće:

Povodom današnjeg događaja – saobraćajne nezgode na auto-putu Beograd-Niš kod Malog Požarevca u kojem je učestvovalo vozilo naše kompanije koje obavlja prevoz putnika na relaciji Mladenovac-Beograd autoputem sa polaskom u 05.25 h (linija 493)”, glasi deo saopštenja kojim se oglasilo preduzeće “Lasta” koje vrši prevoz putnika

“Prema informacijama kojima raspolažemo, do saobraćajne nesreće je došlo tako što je putničko vozilo koje se kretalo u smeru Beograd-Mladenovac prešlo u suprotnu traku, i isto je udarilo u naše vozilo. Tom prilikom je vozač putničkog vozila preminuo na licu mesta, a po informacijama sa lica mesta i datih od strane Ministarstva zdravlja RS povređeno je preko 30 putnika, 4 putnika su sa težim povredama.

Navedenom prilikom je teže povređen i naš vozač autobusa, i isti je odvezen u Urgentni centar na dalje lečenje. Na lice mesta nesreće ispred naše kompanije došli su Izvršni direktor za saobraćaj i Izvršni direktor za tehničke poslove.

Ovom prilikom SP LASTA AD BEOGRAD izražava saučešće porodici preminulog vozača putničkog vozila, želimo svim povređenim putnicima iz autobusa brz oporavak, uz napomenu da je naša kompanija spremna da u okviru svojih mogućnosti pruži bilo kakvu potrebnu pomoć putnicima iz navedenog autobusa.

O svim dodatnim informacija vezano za pomenuti saobraćajnu nesreću koje budemo dobili, blagovremeno ćemo obavestiti javnost”, zaključuje se u saopštenju.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar