Milojević se vratio i nastavio tamo gde je stao: “Živeli smo i radili za ovo”

Trener crveno-belih govorio je i o odlascima Dragovića, Milunovića i Popovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube/ Zvezda TV

Crvena zvezda je pobedom na najlepši mogući način obeležila osvajanje 35. šampionske titule.

Slavili su crveno-beli u poslednjem kolu protiv Čukaričkog 4:1, a šef stručnog štaba Vladan Milojević je zadovoljan crveno-belom žurkom.

“Ponos i sreća. Živeli smo i radili za ovo. Zasluženo smo osvojili titulu. Imali smo za protivnike dobre ekipe, ali je bio prisutan ozbiljan nivo igara i rezultata sa naše strane. Lepo je što smo večeras pobedili i što smo osvojili novu duplu krunu. Hvala našim navijačima, jer bez njih ništa od ovog ne bi imalo smisla” – počeo je Milojević.
Vratio se Milojević tokom zimske pauze i doneo zvezdašima proleće bez poraza.
“Rekao sam i kad sam otišao iz Zvezde da hoću da klub zna da uvek može da računa na mene. Kad god sam potreban Zvezdi, biću tu. Bio sam uveren da ćemo osvojiti titulu, i govorio sam igračima da moramo da pobedimo svaku utakmicu. Gledali smo samo sebe, a ne tabelu. Na svu sreću, osvojili smo titulu”.
Oprostio se Milojević danas od Dragovića, Milunovića i Popovića.
“Teško mi je, jer se vezujem za ljude, ali to je profesionalni sport. Mnogo toga su dali Zvezdi i toga smo svi svesni. Ostaće uvek u mom srcu i želim puno sreće i njima i njegovim porodicama. Gde god da odu, želim im da budu najbolji i da imaju Zvezdu u srcu” – zaključio je Milojević.


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar