Dnevni horoskop za 24. maj: Venera i Pluton u trigonu, mnogima će se dopasti dve osobe istovremeno

Zvezde i planete kažu da ovaj petak donosi interesantne emocije i događaje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Giorgi Iremadze

OVAN

Naglašen znak Blizanaca u koji posle godinu dana ulazi i Venera, vladalac vašeg ljubavnog života, slobodnima donosi susret sa mlađom osobom na putu, predavanju, preko prijatelja. Trigon sa Plutonom u Vodoliji povoljno utiče na finansije.

BIK

Iskoristite moć vašeg vladaoca Venera koja posle godinu dana ulazi u kuću posla gde se već nalazi Sunce donoseći vam povišicu ili dvostruku zarade. Slobodni Bikovi preko poslovnih kontakata mogu da upoznaju dve podjednako zanimljive osobe.

BLIZANCI

Posle godinu dana, Venera, planeta ljubavi, novca i uživanja, ulazi u vašu kuću ličnih mogućnosti, donoseći vam popularnost i omiljenost. Veće su šanse da ostvarite planove i na poslovnom i na privatnom planu. Novac stiže preko kontakta sa strancima.

RAK

Venera, planeta ljubavi, lepote ali i novca, posle godinu dana ulazi u vaš znak, donoseći vam paralelne izvore prihoda. Moguća tajna romansa s nekim ko često putuje zbog posla, radi u obrazovnoj instituciji ili se bavi uslužnom delatnošću.

LAV

Vladalac vaše karijere i načina na koji razmišljate, Venera, posle godinu dana ulazi u Blizance, donoseći vam sjajne ideje i poznanstva sa uglednim osobama s kojima ćete nastaviti da se družite. Preko prijatelja možete da upoznate harizmatičnu osobu.

DEVICA

Venera, planeta novca, posle godinu dana, ulazi u vašu kuću karijere, donoseći vam nove poslovne šanse, nove saradnike, putovanja, kontakte sa strancima. Sa dugogodišnjim partnerom ćete postići dogovor u vezi s nečim što je odavno na čekanju.

VAGA

Posle godinu dana, vaš vladalac Venera, koja upravlja i vašim finansijama, ulazi u devetu kuću, donoseći vam interesovanje za nova znanja, upis u željenu školu ili na fakultet, kurs, kao i putovanja, selidbu u inostranstvo. Bura na ljubavnom planu.

ŠKORPIJA

Sa ulaskom Venera u kuću novca, posle godinu dana, poslovni partner može izraziti želju da uloži novac u vaše ideje. Veće su šanse da dobijete pozajmicu, sponzorstvo, stambeni kredit, nasledstvo. Tajna romansa na poslu može biti razotkrivena.

STRELAC

Ulazak Venere, planete ljubavi i posla, posle godinu dana, u Blizance, stavlja akcenat na svaki oblik ortakluka. Vaša popularnost raste, naročito ako se bavite zanimanjem preko koga ste prisutni u javnosti. Obnova romanse sa starom simpatijom.

JARAC

U vašu šestu kuću, posle godinu dana, ulazi Venera, donoseći vam uspeh, nove mogućnosti i ideje, ali i posla preko glave. Ako tražite posao, lakše ćete ga naći. Romansa sa osobom koju poznajete preko posla. Udvara vam se zauzeta osoba.

VODOLIJA

Venera, planeta novca, ulazi u Blizance i pravi trigon sa Plutonom u vašem znaku otvarajući nove mogućnosti sportistima, prelazak ili transfer u novi klub. Zaljubljivanje na kraćem putu. Mogu da vam se dopadnu dve podjednako interesantne osobe.

RIBE

Venera ulazi u vašu kuću privatnosti stavljajući akcenat na porodični život. Veće su šanse da nasledite neku nekretninu ili porodični posao, da započnete ili proširite privatni biznis, renovirate stan, gradite kuću, a moguća je i selidba.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar