Kamere snimile PUTNIKA KROZ VREME: Ušao kao mladić, sutradan izašao kao čovek u zrelim godinama! (VIDEO)

Da li je ovo dokaz da "vremenski portali" postoje oko nas?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto; Printscreen/You Tube@Thepenguino49

Neobičan i neobjašnjiv fenomen se dogodio na Floridi, u dvorištu kuće izvesnog Aleksa Šaala, a da nije reč o tome da je izmislio ceo događaj, potvrđuju snimci sa nadzornih kamera.

Aleks Šaal je alarmirao kako javnost na društvenim mrežama, tako i lokalnu službu policije, jer su njegove nadzorne kamere snimile mogućeg putnika kroz vreme.

Sve je počelo kada je Aleks zakupio kuću sa placem, sa namerom da se bavi turizmom. Trenutno u toj iznajmljenoj kućici nema nikoga, a Aleks živi u drugoj kući, koja je odatle udaljena nekih 5 sati vožnje.

Kako često dolazi da bi spremio iznajmljenu kućicu za buduće turiste i vodi računa o bezbednosti, postavio je nadzorne kamere i alarm, da bi bio siguran da je sve na imanju bezbedno i pod kontrolom. Jednog dana, pre izvesnog vremena, sistem za nadzor ga je alarmirao sa porukom da je registrovan upad nepoznate osobe na imanje.

Aleks je odmah vratio snimak unazad i zaista video da je na plac ušetao nepoznati muškarac sa rancem na leđima. “Uljez” se nije ponašao kao potencijalni lopov, već je tumarao po dvorištu i na kraju ušao u jednu od dve ostave koje se nalaze u dvorištu.

Izgledao je pomalo zbunjeno, kao da je pokušavao da se snađe gde se to zapravo nalazi i kuda da ide. U jednom trenutku se dogodila neverovatna stvar – muškarac sa rancem na leđima je otvorio vrata jedne od ostava, ušao unutra i nije izašao. Kamere su snimale i snimale, satima i satima…ali, ni jednog momenta čovek sa rancem nije izlazio iz ostave.

Aleks Šaal je pozvao policiju, misleći da se nepoznatom muškarcu nešto dogodilo unutra, jer je zaista situacija bila veoma čudna i sumnjiva. Policajci su došli, pretresli su obe ostave, pregledali sve okolo – ali od muškarca sa rancem ni traga ni glasa. Nije bio u ostavi u koju je ušao, nije bio nigde na imanju…

Tu nije bio kraj misterioznog događaja, jer se narednog dana ponovo oglasio alarm na imanju. Ovoga puta, kamere su snimile starijeg muškarca koji izlazi iz iste one ostave u koju je prethodnog dana ušao mlađi muškarac sa rancem na leđima! Taj stariji gospodin je izašao, a da prethodno kamere nisu zabeležile njegov ulazak, otvorio vrata, i lagano izšetao sa imanja i otišao nekuda.

Aleks Šaal je detaljno gledao oba snimka i prema njegovom mišljenju mladić sa rancem na leđima i stariji gospodin, iako su u potpuno različitoj životnoj dobi, imaju nešto u držanju tela što ukazuje da bi to mogla biti jedna te ista osoba u različitim godinama. Aleks je na osnovu ovoga zaključio da se radi zapravo o “putniku kroz vreme”, te da na mestu gde se nalazi ostava je zapravo vremenski portal nevidljiv golim okom. Kako se pretpostavlja, mladić koji je slučajno zalutao na imanje, prošao je kad je ušao u ostavu kroz “vremenski portal”, a sutradan je isto tako ušao ponovo kroz taj isti portal, ali iz doba kada je već postao stariji čovek.

Dobro pogledajte oba snimka i pišite nam u komentarima, da li mislite da je moguće da je kamera zaista zabeležila putnika kroz vreme?

Ovako će da izgleda KRAJ SVETA: “Putnik kroz vreme” objavio fotografiju koja je prestravila sve (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar