U toku je sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (VIDEO)

Iako nije navedeno šta je tema sednice, pretpostavlja se da bi to mogao da bude sastav nove Vlade Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: SNS

U sedištu Srpske napredne stranke u Novom Beogradu danas nešto posle devet časova počela je sednica Predsedništva te stranke.

Pored predsednika SNS Miloša Vučevića, među prvima su stigli i potpotpredsednik Glavnog odbora Vladimir Orlić.

Na sastanak su stigli i potpredsednica Glavnog odbora SNS i poverenica za Beograd Ana Brnabić, potpredsednici Glavnog odbora SNS Irena Vujović, Siniša Mali, Nevena Đurić, Nikola Selaković, Jorgovanka Tabaković, kao i predsednik izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Članovi Predsedništva Goran Vesić, Milenko Jovanov, Bratislav Gašić, Darija Kisić, Vladimir Đukanović, Aleksandar Martinović, Tomislav Momirović, Jelena Tanasković, Sandra Božić, Mirsad Đerlek, Sanja Radojević Škodrić, Marko Đurić, Petar Petković, Zlatibor Lončar, Nebojša Stefanović, Goran Cvetanović, Biljana Pantić Pilja, Dragana Sotirovski, Boško Ničić, Milan Đurić, Maja Gojković, Arno Gujon i drugi.

Iako nije navedeno šta je tema sednice, pretpostavlja se da bi to mogao da bude sastav nove Vlade Srbije, jer je, podsetimo, predsednica Skupštine Srbije i funkcionerka SNS Ana Brnabić rekla tokom vikenda da pretpostavlja da bi sednica Predsedništva SNS, na kojoj će se govoriti o predlogu za sastav Vlade, mogla da bude održana u narednih 48 sati.

Sedište SNS se nalazi u Ulici Palmira Toljatija 5/3 u Beogradu. Nakon sednice predviđene su izjave za medije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je i član SNS, najavio je da će u novoj Vladi Srbije biti 33 do 35 odsto novih ljudi.



Izvor: 24sedam.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar