Legendarne Nike i Jordan patike oživele su u obliku šarenih LEGO modela

Na internetu su počele da se pojavljuju slike NIKE patika sagrađenih od LEGO kockica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO:YouTube/Bryanonthebeat

Svi smo se kao deca igrali i sklapali LEGO setove koji su priličili našim godinama, to su bile LEGO kockice za princeze i prinčeve, životinje, magične štapiće…

A kako odrastamo, menjaju nam se hobiji i stvari koje nas zanimaju, te su na internetu počele da se pojavljuju slike NIKE patika sagrađenih od LEGO delova.

Digitalni kreatori, Clemens Kuchinka (@c_k_) i Day1 Lifestyle (@day1lifestyle), su zamislili inspirisanu kolekciju LEGO x NIKE setova patika koristeći jedan od AI generatora, Midjourney.

Od izuzetne LEGO izvedbe Air Jordan 1 patika, do belih Air Force 1, ovi kreatori oživeli su legendarne Nike i Jordan dizajne u obliku šarenih LEGO modela.

A za sve ljubitelje sporta, model Nike Air Jordan 1, jedan je od najomiljenijih dizajna patika. Prvobitno kreairan za legendarnog košarkaša Majkla Džordana.

Dizajn je kasnije postao javno dostupan i favorit među navijačima od 1985. i dan danas je veoma popularan, sa mnogo varijacija boja od njegovog prvog izdanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clemens Kuchinka / CK (@c__k_)

Vreme i pažnja posvećena detaljima ovih dizajnova, zajedno sa njihovim primamljivim bojama, čine ove LEGO komplete patika ne samo izazovom koji je ugodan za pravljenje, već i umetničkim delom koji privlači pažnju i može dodati kolekciji bilo kog obožavatelja patika.

Nažalost, ovakav dizajn ostaje samo koncept. Međutim, nekoliko nezvaničnih konstrukcijskih kompleta patika je dostupno na internetu.

Što se tiče zvaničnog izlaska kompleta kockica inspirisanih patikama,za sada od toga nema ništa. Iako sama ideja LEGO x NIKE patika jeste zadivljujuća, njena realizacija zavisi od mnoštvo faktora, s obzirom da LEGO još uvek dozvoljava predloge tuđih koncepta za nove setove patika, nadamo se da će ovo zaživeti u bliskoj budućnosti – piše Sneakerfortress

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAY1 (@day1lifestyle)Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar