Izrael se oglasio nakon napada na Iran – poslata jaka poruka Teheranu: “Mlako”

Napad je trebalo da pošalje poruku Teheranu, rekao je jedan od zvaničnika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ CBS News

Nekoliko izraelskih zvaničnika oglasilo se jutros, nakon što je napadnut Iran, sedam dana nakon što je režim u Teheranu izveo seriju napada na Izrael.

Jedan neimenovani izraelski zvaničnik je rekao za Vašington post da je napad dronova na iransku vojnu lokaciju rano jutros trebalo da pošalje poruku Teheranu da Tel Aviv može da izvrši udar unutar Irana.


Izraelski ministar za nacionalnu bezbednost Ben Gvir objavio je na svom nalogu na društvenoj mreži X jednu jedinu reč; na hebrejskom, koja bi u prevodu trebalo da znači, bar kako tvrde iranski mediji “mlako”.

Tali Gotliv, iz Likuda, na istoj društvenoj mreži napisala: “Dobro jutro, dragi ljudi Izraela. Jutro u kom su naše glave uzdignute visoko od ponosa”. “Izrael je jaka i snažna zemlja. Da povratimo moć odvraćanja“, piše ona.

Iranski medij potom je odgovorio na objavu Gvira. “Izraelske vlasi se same sebi podsmevaju!”. “Ministar unutrašnje bezbednosti cionističkog režima je pisao o incidentu u Isfahanu: Mlako!”, navela je poluzvanična iranska agencija Tasnim.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar