JEZIV NAPAD u centru grada: Tri sestre PREBILE devojku u sred dana, pomogla im i poznanica

Ko zna šta bi se desilo, da sa maltretiranom devojkom nije bio njen mladić koji je pokušao da je odbrani

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Miroslaw Dziadkowiec / Alamy / Profimedia

Piroćanka A. P. (25), koja je prekjuče posle podne, sa mladićem šetala centrom grada, umalo nije linčovana, kada su na nju nasrnule tri sestre, kojima se pridružila još jedna poznanica.

Grupa devojaka u dva navrata bukvalno je pretukla A. P. koja je zbog mnogobrojnih povreda po telu završila kod lekara.

Ko zna šta bi se desilo, da sa maltretiranom devojkom nije bio njen mladić koji je pokušao da je odbrani od grupe pobesnelih devojaka.

Maltretiranoj devojci koju su vukle po asfaltu,udarale psenicama i patikama u pomoć je, osim mladića pritekao i brat koga je, posle prvih napada uspela da pozove mobilnim telefonom. Nezapamćen slučaj nasilja nad vršnjakinjom prijavljen je policiji koja je pokrenukla zvaničnu proceduru pred nadležnim organima. Kako kaže žrtva ovog nesvakidašnjeg nasilja, osim rana boli je i to što su mnogi očevici, hladnokrvno posmatrali iživljavanje sestara na svojom žrtvom.

“Iz hobija se bavim sređivanjem nokata. Jednoj od njih sam odradila tu uslugu još pre godinu dana. Stalno je izbegavala da mi plati pod raznim izgovorima. Kada sam prekjuče sa momkom šetala gradom, kod semafora u Pazaru ka nama su išle četiri devojke, među njima i ona koja mi duguje. Kada smo se sreli, počele su da dobacuju i da me vređaju. Htela sam da se spor oko duga reši mirnim putem, ali su u jednom trenutku, posle rasprave sve nasrnule na mene i počele da me tuku. Najpre da me šamaraju, vuku za kosu, šutiraju i udaraju pesnicama. Moj mladić me je nekako uspeo da me spase i krenuli smo na drugu stranu ulice. U tom momentu je iz susedne mesare izletela još jedna devojka, ispostavilo se njihova sestra i oborila me na asfalt. Tada je krenulo šutiranje po glavi i stomaku, rukama, nogama… U tom momentu su sa suprotne strane potrčale njene rođake koje su me već tukle i nastalo je opšte batinanje. Momak je opet pokušavao da me spase, ali nije i uspeo jer ih je bilo mnogo. Prebijanje je prestalo tek kada su iz obližnjeg kafića pritrčali mladići i spasli me linča”, kaže devojka kojoj su od batina i valjanja po asfaltu ispala sočiva.

“Nekoliko sati posle svega što sam doživela jedna od njih me je zvala i tražila da joj sredim nokte. Naravno, pretila je i ja se ne osećam bezbedno”, kaže žrtva ovog nesvakidašnjeg nasilja , odnosno iživljavanja koje će završiti na sudu.

U otpusnoj listi A. P.navodi se da ima povrede po glavi, stomaku, rukama , nogama…

Razšenje ovog slučaja, odnosno batinanja, pomoći će snicmi sa velikog broja kamera koje su montirane u blizini semafora na Pazaru. Kako saznajemo policija pažljivo analizira snimke nastale u trenutcima nasilja.

Prema rečima rođene sestre pretučene A. P,ona dobija podršku mnogih prijatelja i poznanika iz Pirota, naročito zato što su ove sestre u gradu poznate kao nasilne i što im ovo nije prvi slučaj batinanja. Takođe javilo se i nekoliko svedoka koji će dati svoje izjave o ovom nezapamćenom slučaju.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar