Dnevni horoskop za 15. april: Asteroid Gold OVNU donosi novac, RAK iznenada upoznaje šarmantnu osobu preko posla

Šta kažu zvezde za danas?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Ena Marinkovic

OVAN

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt “pada” u astrološku kuću privatnosti, a ove godine (danas) moguće su trzavice u domu i porodici, naročito sa ženama. Asteroid Gold, donosi novac rođenima u trećoj dekadi znaka. Susret sa Vodolijom.

BIK

Prva Mesečeva četvrt, jednom godišnje nađe se u vašem trećem astrološkom polju a ove godine (danas) donosi novac majskim Bikovima, preko stranaca, putovanja, trgovine prehrambenim proizvodima. Dopada vam se jedna Riba. Čuvajte se u saobraćaju.

BLIZANCI

Prva Mesečeva četvrt, jednom godišnje “pada” u astrološku kuću posla a ove godine (danas) obrazuje kvadrat sa vašim vladaocem, retrogradnim Merkurom, pa budite oprezniji sa novcem. Obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom. Alergija.

RAK

Jednom godišnje, prva četvrt vašeg vladaoca Meseca nađe se u vašem znaku, a ove godine, danas, opominje vas da povedete više računa o dokumentima, kao i prilikom formulisanja ugovora. Iznenadno poznanstvo sa šarmantnom osobom preko posla.

LAV

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt, nađe se u vašoj astrološkoj kući prepreka, a ove godine (danas), upozorava da pazite šta izjavljujete i potpisujete. Strastveni susret sa Ovnom. Strelac misli na vas. Čuvajte se sportskih povreda.

DEVICA

Sa Crnim Mesecom Lilit u vašem znaku i Venerom u polju strasti, ne možete da ostanete neprimećeni. Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje nađe se u Raku, a ove godine najavljuje uspeh preko saradnje sa strancima i društvenih projekata.

VAGA

Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje pada u astrološku kuću karijere Vaga, a ove godine (danas), uvećava prihode rođenih u trećoj dekadi znaka. Moguć konflikt sa voljenom osobom, zbog njene posvećenosti poslu. Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt pada u vaše deveto polje, a ove godine (danas) najavljuje zaradu preko izdavaštva, kontakata sa strancima i putovanja. Asteriod Fantazija u vašem znaku donosi inspiraciju umetnicima rođenima krajem znaka.

STRELAC

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt nađe se u astrološkoj kući finansija, a ove godine, danas, obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Jupiterom, što vam uvećava prihode. Oslonite se na jednog Ovna. Osetljiv urogenitalni trakt.

JARAC

Novac vam pristiže preko porodičnog biznisa, nekretnina ili honorarnog posla. Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje nađe se u polju partnerskih odnosa, a ove godine (danas) nagoveštava poznanstvo sa zauzetom osobom, preko prijatelja.

VODOLIJA

Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje u Raku, a ove godine, danas, može da vam donese probleme sa saradnicima i finansijskom dokumentacijom. Na kraćem putu, predavanju ili porodičnom skupu, možete da upoznate atraktivnu osobu.

RIBE

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt pada u vašu astrološku kuću ljubavi i kreativnosti, a ove godine (danas) može da vam donese i novu ljubav. Bićete uspešni, ako se bavite kreativnim poslom. Dopadate se jednom Biku. Bol u zglobovima.

Posni čokoladni mus bez šećera: Recept prve srpske Masteršefice (RECEPT+VIDEO)Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar