PROVOCIRA! Aida Ćorović udarila na zastavu Srbije!

Provokacija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Medija centar

Aktivistkinja Aida Ćorović, koja se predstavlja kao borac za ljudska prava, po ko zna koji put je prešla svaku granicu promovišući ideje koje nanose štetu Srbiji i celom srpskom narodu.

– Onaj ko tog dana stavi srpsku zastavu, apsolutno priznaje da je za genocid i da je genocidan, i tu nema spora – rekla je za Danas Aida Ćorović.

Ona je ovom sramnom izjavom reagovala na poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da ukoliko rezolucija o genocidu u Srebrenici bude usvojena u GS UN, svi Srbi treba da istaknu trobojke.

Provokacije ljudi poput Ćorović i njoj sličnih, u trenutku kada se rezolucija o genocidu u Srebrenici koristi samo i isključivo kao vid pritisaka na Srbiju i njen narod, još jedan su dobar razlog da trobojku svi uvek dižemo visoko.Izvor: Kurir

Komentari (2)

  1. GDE SU SRPSKE ZENE DA JE GADJAJU JAJIMA I BLATOM GDE GOD SE POJAVI ? KADA BI U SARAJEVU NEKA SRPKINJA OVAKO RADILA PROTIV MUSLIMANA, NE BI ZIVA IZASLA OD BELIH MARAMA MUSLIMANKI. SRPKINJE, GDE STEM IZADJITE IZ KAFICA I POKAZITE SE TU NA DELU!

    Odgovori
  2. Махаћу јој очи да јој бриде..шта је проблем?Доста ми је више оваквих персона које лају по нама а ми сви ћутимо.,,ево чекам 2 мај!!!!Моја земља,мој народ ,моја застава.,,Куда лутко?И на кога?А твоји су признали све злочине…срамота!

    Odgovori

Ostavite komentar