Ana Brnabić uputila čestitke Matematičkoj gimnaziji u Beogradu: Ponos za celu Srbiju

Uputila je čestitku povodom nagrade koju je osvojila za najbolju nastavnicu liderku u svetu, na takmičenju koje je održano u SAD na Floridi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: srbija.gov.rs; Instagram/matematickagimnazija

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić uputila je čestitke Matematičkoj gimnaziji u Beogradu i profesorki engleskog jezika u toj školi Ivani Milošević, povodom nagrade koju je osvojila za najbolju nastavnicu liderku u svetu, na takmičenju koje je održano u Sjedinjenim Američkim Državama na Floridi.

“Uvek me neizmerno raduju uspesi nastavnika, đaka i obrazovnih institucija iz naše zemlje. Ovim uspehom dokazujete da ideje, posvećenost, trud i inovativnost u radu mogu da donesu velike rezultate i bitna priznanja. Hvala Vam na tome što Vašim predanim radom dajete najbolju moguću podršku učenicima u odrastanju, obrazovanju i ispunjenju njihovih punih potencijala”, navela je u čestitki predsednica Skupštine.

Ivana Milošević; Foto: RTS printscreen

Ona je istakla da je ovo veliki ponos ne samo za Matematičku gimnaziju i Vaše učenike, već i za celu Srbiju, samim tim što je po prvi put neko iz naše zemlje, u brojnoj konkurenciji nastavnika engleskog jezika iz celog sveta, poneo ovu značajnu nagradu.

“Želim Vam još puno uspeha i budućih odlikovanja. Još jednom upućujem iskrene čestitke Matematičkoj gimnaziji u Beogradu, profesorki Ivani i svim učenicima na predanom radu u ispunjenju ovako značajnih rezultata”, navodi se u čestitki.

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar