Brnabić: Skaj prepiska dokaz da je Vučić najveći neprijatelj kriminalu

Vođa kavčana Radoje Zvicer naveo je da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Pink

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić ocenila je danas da je Skaj prepiska vođa Kavačkog klana do koje je došao Evropol još jedan neoborivi dokaz da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najveći neprijatelj i najveća smetnja organizovanom kriminalu, i u Srbiji i u regionu.

“Ovo pokazuje, takođe, da su svi navodi o planiranju ubistva Aleksandra Vučića, a koje smo dobijali od naših i stranih obaveštajnih službi, bili tačni. Hvala svim našim bezbednosnim službama koje su, i u saradnji sa stranim partnerima, uspele da sačuvaju život predsednika Vučića”, navela je Brnabić na svom nalogu na mreži X.

Konačno, kako je naglasila, ovo pokazuje i koliko je bila opasna i hrabra odluka Aleksandra Vučića da objavi rat organizovanom kriminalu i mafiji koja je pomislila da je jača od države.

“Nadam se da će ovaj dokaz biti dovoljan nekima u Srbiji da promene svoj narativ i makar nekad odaju poštovanje čoveku koji je trn u oku ljudima koji predvode najopasnije i najsvirepije klanove na svetu”, poručila je Brnabić.

U prepiskama koje je Evropol dostavio crnogorskim istražnim organima, a u koju su podgoričke “Vijesti” imale uvid, vođe kriminalnog kavačkog klana konstatovale su 2021. da izbor Džozefa Bajdena za predsednika SAD odgovara svima, osim, kako je navedno, “Srbiji i velikosrpskoj politici”.

Vođa kavčana Radoje Zvicer naveo je da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar