Brnabić: Idemo u najširu koaliciju, nosilac liste Aleksandar Vučić

Brnabić je dodala da niko nije ostao izvan koalicije, već da su se javili i drugi na koje nisu računali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Pink

Predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić rekla je danas da će Srpska napredna stranka (SNS) na beogradskim izborima ići u najširu moguću koaliciju do sada i istakla da će nosilac liste biti Aleksandar Vučić.

Brnabić je dodala da niko nije ostao izvan koalicije, već da su se javili i drugi na koje nisu računali.

– Postoje neka iznenađenja, liste o kojima ne bih sada govorila. Verujem da će večeras govoriti o tome i predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, zato što je on zaslužan za ta pozitivna iznenađenja – rekla je Brnabić.

Ona je navela da je počastvovana nekim imenima koja su na listi, ali je rekla da ne može da otkrije kako će se lista zvati i da će građani danas moći da čuju.

– Nosilac liste će biti Aleksandar Vučić i to je nama ogromna čast i još jednom sa imenom liste Aleksandar Vučić izlazimo na ove izbore. Mi se toga ne stidimo, time se ponosimo – rekla je Brnabić.

Ona je dodala da se opozicija uvek stidi svojih lidera i nikada ne stavlja njihova imena na listu.

– Mi imamo potpuno drugu logiku. Mi nemamo šta da krijemo od Beograđana. Potpuno transparentno pokazujemo naš plan, program, ljude sa kojima idemo i na kraju krajeva, pod tom kapom ili ako želite, brendom Aleksandar Vučića idemo na izbore – dodala je ona.

Najveća koalicija do sada

– Ponosna sam što sam član te najšire i najveće i najbolje političke porodice okupljene oko Srpske napredne stranke i velika zahvalnost svim koalicionim partnerima koji su to prepoznali i trenutak na kraju krajeva u kome se danas nalazimo i želi da podrže taj plan za razvoj Beograda – rekla je ona.

Brnabić je navela za TV Prva koji su svi koalicioni partneri.

– Najšira moguća koalicija, dakle, biće Srpska napredna stranka, pa onda naši koalicioni partneri – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija, PUPS, Srpska radikalna stranka, Pokret socijalista, SDP- Rasima Ljajića, SMP- Nenada Popovića, Udruženje građana Porodični alarm, Zelena stranka Ivana Karića, Andrija Mladenović, sa svojom samostalnom strankom…Najširi mogući front, svih onih ljudi, koji veruju da se, pod vođstvom Srpske napredne stranke i do sada, naših koalicionih partnera, Beograd, dobro razvijao, da imamo jasan plan, koji je, na kraju krajeva, u velikoj meri sadržan i u programu ‘Srbija 2027- Skok u budućnost – rekla je Brnabić.

Postoji jasan plan za Beograd.Izvor: Agencije

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar