Dnevni horoskop za 2. april: RIBE menjaju planove, DEVICA neka sačeka sa podizanjem kredita, BIKU stiže novac

Kakva je astro situacija za danas?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik

OVAN 

Jednom godišnje (danas), poslednja Mesečeva četvrt nađe se u vašem astrološkom polju karijere, što ove godine najviše utiče na rođene u srednjoj dekadi. Moguće su rasprave sa nadređenima, naročito ženama. Novac vam stiže preko paralelnog posla.

BIK

Poslednja Mesečeva četvrt u Jarcu (jednom godišnje, a to je danas), donosi vam novac preko kontakata sa stranacima, putovanja, medija. Oprez prilikom dogovora i overe važnih dokumenata. Susret sa osobom koja stiže sa dužeg puta.

BLIZANCI 

Vaš vladalac retrogradni Merkur, koji upravlja i vašim poljem karijere, upozorava na oprez u poslovanju sa strancima. Ovogodišnja poslednja Mesečeva četvrt u Jarcu, donosi finansijske probleme rođenima u srednjoj dekadi. Podložnost povredama.

RAK 

Vaš vladalac Mesec jednom godišnje (danas) obrazuje fazu poslednje četvrti u vašoj sedmoj astrološkoj kući, ali uvek pravi drugačije aspekte sa ostalim planetama. Ove godine, povedite više računa o zakonskim okvirima poslovanja.

LAV 

Poslednja Mesečeva četvrt koja se jednom godišnje (danas) obrazuje u Jarcu, a ove godine upozorava na probleme sa dokumentima i saradnicima. Oprez sa putnom dokumentacijom.Pazite šta potpisujete. Više se odmarajte.

DEVICA 

Jednom godišnje, poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, donosi vam novac ako vaš posao ima veze s nekom kreativnom ili sportskom delatnošću. Izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Izbegavajte alkohol.

VAGA 

Poslednja Mesečeva četvrt, jednom godišnje (danas), u četvrtom astrološkom polju, donosi vam trzavice sa bračnim partnerom i članovima porodice. Ne žurite sa potpisivanjem ugovora, naročito ako poslujete sa strancima. Nervna napetost.

ŠKORPIJA 

Jednom godišnje (danas), poslednja Mesečeva četvrt formira se u vašoj trećoj astrološkoj kući, a ove godine donosi vam uspeh ako se bavite intelektualnim ili poslom koji uključuje česta putovanja. Pronađite zajednički jezik sa saradnicima.

STRELAC

Poslednja Mesečeva četvrt, jednom godišnje (danas) u vašoj astrološkoj kući posla, donoseći vam ove godine uvećanje prihoda preko nekretnina, građevinarstva, arhitekture, trgovine poljoprivrednim proizvodima. Napet nervni sistem.

JARAC 

Jednom godišnje (danas), poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku, ove godine donosi vam ponudu ulazak u isplativ partnerski aranžman. Mogući konflikti i rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice. Bol u zglobovima.

VODOLIJA 

Poslednja Mesečeva četvrt u Jarcu, jednom godišnje (danas),ove godine upozorava da povedete računa o tome šta potpisujete. Retrogradni Merkur, “zadužen” za vaš ljubavni život, može da vam donese susret sa starom simpatijom. Osetljiv želudac.

RIBE 

Jednom godišnje (danas), poslednja Mesečeva četvrt u vašem 11. astrološkom polju, utiče na promenu vaših planova. Novac vam pristiže preko društvenih projekata. Sa četiri planete u polju ličnosti, raste vaša popularnost kod suprotnog pola.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar