Prva izjava Dragane Mirković nakon saopštenja da se razvodi: “Ovo mi je jako teško…”

Ona je u dvorcu kod Beča ugostila ekipu hrvatskog medija, a na pitanje o rastanku od Tonija je zaplakala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Dragana Mirković progovorila je o razvodu od Tonija Bijelića, manje od 24 sata od trenutka kada je javnost zvanično obavestila da već dugo nisu zajedno.

Ona je u dvorcu kod Beča ugostila ekipu hrvatskog medija 24sata.hr, a na pitanje o rastanku od Tonija je zaplakala.

– Ovo mi je sad jako teško razdoblje, kao i devedesete. Imam jako teško razdoblje, no kad mi je najteže, tad sam i najjača – rekla je Dragana i obrisala suze.

Kako se čulo još krajem prošle godine, Dragana i Toni već tada mesecima nisu živeli na istoj adresi, a prema tvrdnji izvora, uspešni biznismen je uveliko započeo život sa drugom ženom, piše Telegraf.

– Oni žive u dva mesta… Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno – rekao je izvor.

Podsetimo, Dragana je sledećim saopštenjem obavestila javnost da se razvodi od Tonija sa kojim je dobila dvoje dece – ćerku Manuelu i sina Marka:

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju.”Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar