Milan Mandarić potpredsednik FK Vojvodina

Suosnivač američke profesionalne lige fudbala, odavno je na horizontu interesovanja srpske fudbalske javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ TV Happy

Novi potpredsednik FK Vojvodina biće biznismen Milan Mandarić (85), američki državljanin srpskog porekla, vlasnik prestižnih kompanija u SAD, Like korporejšn i Sanmine, koje razvijaju proizvodnju visoke tehnologije, piše Dnevnik.

Kao veliki poštovalac fudbalskih vrednosti, vlasnik klubova u Francuskoj, Engleskoj i Sloveniji, suosnivač američke profesionalne lige fudbala, odavno je na horizontu interesovanja srpske fudbalske javnosti.

Nekoliko puta najavljivan je njegov mogući angažman u srpskom fudbalu. Na čelnim funkcijama u Vojvodini nije bilo predsednika koji nisu poželeli, ali i pokušali, da Mandarića zainteresuju za rad u klubu. Ovoga puta, aktuelna uprava, sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem na čelu, dogovorili su detalje njegovog angažmana u pola belom, pola u crvenom, tako da je biznismen svetskog glasa i veliki zaljubljenik u fudbal prihvatio ulogu potpredsednika FK Vojvodina, što bi trebalo da bude obelodanjeno na sednici Skupštine kluba, zakazanoj za utorak, 26. marta.Izvor: Dnevnik.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar