Dnevni horoskop za 29. februar: JARAC treba da izbegava rasprave sa ženama, BIK dobija zamerke od voljene osobe

Škorpija je danas u raspoloženju da preispituje neke svoje odluke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/mego-studio

OVAN 

Sa Mesecom u vašem astrološkom polju finansija, u izazovnim aspektima sa Marsom i Venerom, bićete uspešni, ako se bavite poslom koji podrazumeva rukovanje novcem. Vanredni troškovi. partner i članovi porodice očekuju da im posvetite više pažnje.

BIK 

Bekstvo od napetosti zbog aspekata Jupitera i Urana u vašem znaku i Meseca u astrološkom polju partnerskih odnosa, pronalazite u angažovanju na poslu. Voljena osoba vam zamera što je zapostavljate zbog posla. Provodite više vremena u prirodi.

BLIZANCI 

Trigon između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Merkura blizu Sunca, koji upravljaju poljima posla i novca, odgovara rođenima u trećoj dekadi. Romantičan susret s nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata, može postati ozbiljna veza. Nesanica.

RAK

Vaš vladalac Mesec prelazi preko astrološkog polja ljubavi i kreativnosti, donoseći vam novac preko kreatvnih i poslova u vezi sa sportom. partner će biti sklon dramatizovanju svega u vezi sa vama i vašim odnosom. Unosite više tečnosti.

LAV 

Vladalac polja posla, Merkur, u dobrom aspektu sa Mesecom u u četvrtoj astrološkoj kući, najavljuje mogućnost pokretanja privatnog biznisa, mada sada nije pravi trenutak. Aspekti Plutona čine vas podložnim uticaju voljene osobe.

DEVICA 

Brzi Merkur, simbol logike, vladalac vašeg znaka, pravi trigon sa Mesecom u polju mentalnog stanja, zbog čega ćete biti za korak ispred drugih, ako se bavite kreativnim poslom. Dobijate poruku od jednog romantičnog Raka.

VAGA 

Tranzit Meseca preko polja posla pod uplivom planeta iz Bika, donosi vam paralelne ili honorarne angažmane. Vaš vladalac Venera u zagrljaju Marsa, pod uplivom Urana, unosi novu dozu romantike u vaš emotivni život. Vodolija vam šalje SMS.

ŠKORPIJA

Mesec u polju ličnosti u napetom aspektu sa vašim vladaocem Plutonom, simbolom moći i novca, čini vas sklonim preispitivanju nekih odluka. Jasno vam je da ćete se prilagoditi željama i očekivanjima voljene osobe, naročito ako se radi o Jarcu.

STRELAC 

Vaš vladalac Jupiter u polju posla formira izazovan aspekt sa Mesecom u Škorpiji, znaku novca i moći, donoseći vam nove mogućnosti za uvećanje prihoda, ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili uslužnim delatnostima. Vanredni troškovi.

JARAC

Mesec prelazi preko vašeg polja više sile, obrazujući kvadrat sa Plutonom, pa ćete morati da promenite današnji plan na poslu. Izbegavajte rasprave sa ženama (važi za Jarčeve oba pola). Stara simpatija želi da stupi u kontakt sa vama.

VODOLIJA 

Aspekt između Meseca u astrološkom polju karijere i Saturna, donosi vam zaradu preko poslova sa osobama sa kojima ste nekada radili. Uran u kvadratu sa konjunkcijom Venere i Marsa,najavljuje nove susrete i poznanstva. Izbegavajte alkohol.

RIBE 

Veliki vodeni trigon između Meseca, Saturna, Sunca i Merkura u vašem znaku, donosi vam susret sa osobom čiji posao ima veze sa čestim putovanjima. Izbegavajte podizanje kredita i neplanirane troškove. Pazite se u saobraćaju.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar