Princeza od Velsa se oporavlja nakon operacije: Ceo svet zabrinut za njeno zdravlje

Njen suprug princ Vilijam takođe se danas u poslednjem trenutku povukao iz službe iz "ličnih razloga"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Youtube/ The Prince and Princess of Wales

Princeza od Velsa je “dobro” dok se oporavlja od abdominalne operacije, saopštila je Kensingtonska palata.

Kejt Midlton (42) se oporavlja u porodičnoj kući u Vindzoru nakon operacije na londonskoj klinici prošlog meseca. Danas je propustila pomen pokojnom kralju Konstantinu od Grčke u zamku Vindzor, čiji je domaćin britanska kraljevska porodica.

Njen suprug princ Vilijam takođe se danas u poslednjem trenutku povukao iz službe iz “ličnih razloga” i pozvao grčku kraljevsku porodicu da im se izvini. Nisu dati dodatni detalji o Vilijamovom odsustvu, a nije poznato da li se to odnosi na tekući oporavak njegove supruge Kejt Midlton.

I kralj Čarls je danas propustio službu, pošto nastavlja lečenje od raka. Umesto toga, kraljica Kamila je predvodila članove kraljevske porodice na događaju. Kejt neće obavljati zvanične obaveze do posle Uskrsa i mogla bi da preduzima sve neophodne poslove iz svog kreveta, a da se vrati na javne dužnosti u zavisnosti od lekarskog saveta bliže vremenu, razume MailOnline.

Ranije ovog meseca, Dejli mejl je ekskluzivno otkrio da se Kejt pridružila princu Vilijamu i njihovo troje dece na odmoru na imanju Sandringem u Norfolku.

– Ketrin se dobro oporavlja – rekao je prijatelj uredniku Dnevnika Ričardu Idenu.

Kada su se pojavile vesti da je Kejt otpuštena, portparol Kensingtonske palate je rekao:

– Princeza od Velsa se vratila kući u Vindzor da nastavi sa oporavkom od operacije. Ona dobro napreduje. Princ i princeza žele da se zahvale celom timu na Londonskoj klinici, posebno posvećenom medicinskom osoblju, na nezi koju su im pružili.

Porodica Vels je i dalje zahvalna na lepim željama koje su primili iz celog sveta.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar