Mnogima omiljene, a danas demode: Ove torbe izlaze iz trenda (FOTO)

Važno je koji model torbe biramo, ovaj dodatak je vodeći pokazatelj stila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay/zannfauz

Torba dobrog kvaliteta je ono u šta svi stilisti savetuju da ulažete. Međutim, čak i one imaju rok trajanja, a demode torba je mnogima od nas omiljena.

Garderoba otkriva mnogo o nama. Šarene palete i neobične kombinacije govore o blistavoj ličnosti, dok mirne boje i klasične kombinacije simbolizuju rezervisanu osobu. Svaki element slike je od velike važnosti, a torba posebno.

Ovaj dodatak je vodeći pokazatelj ukusa, stila i uspeha. Zato je važno koji model biramo. Stilisti tvrde je demode torba ona koja je nedavno doživela pravu modnu renesansu.

Torba za struk

U početku su bile pravi dar za ljubitelje sporta, a onda su trendseterke odjednom proglasile da su torbe oko struka pravi modni hit. Nosile su se svuda, i u dnevne šetnje, i za večernje izlaske, a danas se smatraju pravim lošim ukusom.

Foto: Printscreen/Instagram/hazelelement

Minijaturni ranac

Izgleda da ruksaci jednostavno nemaju nedostataka. Udobni su, izdržljivi i, kako se obično veruje, bez trenda. Ali, nažalost, poslednja karakteristika je prilično kontroverzna. Кao i tašne, rančevi stalno menjaju trenutnu liniju, ostavljajući iza sebe zastarele dizajne.

Danas su veliki modeli od vodootporne tkanine na vrhuncu popularnosti. Interpretacije kože i teksasa odavno su izgubile titulu stilskog dodatka, a posebno minijaturni rančevi.

Foto: Printscreen/Youtube/FASHIONPHILE

Tašne od imitacije krokodilske kože

Odavno pokazatelj bogatstva nije ovakva torba. Štaviše, takva tekstura izgleda jeftino i neumoljivo kvari i najmoderniji izgled.

Foto: Printscreen/Youtube/greatworldleatthergoods7090

Autor: Marija Milenković/StoryIzvor: Story

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar