Ukrao avion, zabo ga u plažu, pa pravio cirkus na sudu: Zvuči kao igrica, ali stvarno se dogodilo (FOTO)

Kada su policajci stigli pronašli su jednomotorni avion zaboden nosom u pesak, ali neoštećen i prazan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/San Mateo County Sheriff's Office

Muškarac iz SAD osumnjičen je da je ukrao mali avion sa aerodroma u blizini San Franciska, a zatim ga ostavio na plaži u Half Mun Beju.

Luiz Gustavo Ajres (50) izjasnio se da nije kriv u utorak na ročištu koje je dobilo neočekivani preokret kada je zatražio da se sam zastupa. Sudija je odbio zahtev, zaključivši da nije kvalifikovan da bude sopstveni advokat. Ajres je zatim zadržan uz kauciju od 10.000 dolara.

Ajres se takođe suočava sa tri prekršajne ​​prijave zbog posedovanja ličnih dokumenata druge osobe, nakon što su vlasti u njegovom rancu pronašle kreditne kartice i identifikaciona dokumenta još tri osobe.

Optužnica je stigla manje od nedelju dana nakon što su vlasti u četvrtak uveče primile izveštaj o sletenju malog aviona u blizini, ili na plažu u malom gradu na obali Kalifornije južno od San Franciska.

Kada su policajci stigli u to područje, pronašli su jednomotorni avion zaboden nosom u pesak, ali neoštećen i prazan. Vlasti kažu da je avion ukraden sa aerodroma Palo Alto blizu južnog dela zaliva San Francisko.

Kako je saopštila Federalna uprava za vazduhoplovstvo, avion je registrovan na instruktora letenja u Palo Altu.Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar