Oženio se Luka Raco: Prelepa Nina blistala je u raskošnoj venčanici sa perlicama

Ljubavni život Luke Raca oduvek je privlačio veliku pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Prinscreen/You Tube/Tvinemania

Glumac o intimi dugo nije hteo da govori i svoju izabranicu je vešto krio, ali se na kraju saznalo da je u vezi sa koleginicom.

Luka uživa u ljubavi s koleginicom Ninom Mrđom, s kojom je ljubav počela na snimanju serije „Igra sudbine”.

– Luka i Nina su osetili međusobnu hemiju čim su se upoznali na prvom zajedničkom snimanju serije „Igra sudbine”. Prvo su krili to jedno od drugog, pustili su da sve ide spontano, jer su pre svega kolege i nisu želeli da brzopletim postupcima usled emocija pokvare poslovni odnos. Ali, strast i hemija među njima je samo rasla. Njihov flert je otišao korak dalje, pa se par odlučio da uplovi u vezu – izjavio je svojevremeno dobroobavešten izvor i dodao:

– Srećne vesti nisu podelili odmah s prijateljima i ostalim glumcima popularne serije. Želeli su da vide da li je to veza koja je kratkog daha ili nešto što će trajati na duže staze. Međutim, veza se sjajno razvijala. Jedno drugom čine život srećnijim, zadovoljnijim i ispunjenijim.

Budući da su Luka i Nina u vezi već godinu dana, uveliko su počela nagađanja kada će stati na „ludi kamen”, a sada su osvanule fotografije koje ukazuju da je par izgovorio sudbonosno “DA”.

Prelepa Nina blistala je u raskošnoj venčanici sa perlicama, dok je Luka nosio sivo odelo.

Par je uslikan pored prelepe torte sa jagodama, služio se šampanjac, a pred njih su bacali latice ruža. Luka i Nina odigrali su i prvi ples.

Glumac se još uvek nije oglasio povodom venčanja, ali ako je suditi po fotografijama, sve ukazuje na to da su izgovorili sudbonosno “DA”, a kako je sve to izgledalo, pogledajte OVDE.

 Izvor: Gloria

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar