Katarina Živković o svojim počecima: Pevala o luksuzu, a vozila se autobusom

Realnost je bila mnogo drugačija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Katarina Živković prisetila se početaka karijere i učešća u takmičenju za “Zvezde Granda”, gde je ostvarila zapažen uspeh iako je bila tek srednjoškolka.

– Dva puta sam se prijavljivala za „Zvezde Granda“. Prvi put kada sam imala četrnaest godina kada nisam prošla, drugi put sa sedamnaest i tada sam prošla. Nisam ušla u finale, ali Bog me je pogledao, imala sam tu neku ludu sreću i Saša Popović je prepoznao moj talenat i shvatio da ne treba da me pusti tako lako – prisetila se Katarina Živković.

Jedna od njenih prvih pesama govorila je o skupom i luksuznom životu, ali je Kaćina realnost u tom periodu bila potpuno drugačija.

– Dobila sam svoju prvu pesmu „Kada te ne volim“ ili „Što poželiš to i dobiješ“. Tada nije bila zapažena, možda i mojom krivicom jer ja nisam verovala u tu pesmu. Pevala sam o nekim cipelama, kolima, skupim satovima, a vozila sam se autobusom od Leskovca do Beograda, pa gradski prevoz, takmičenje. Morala sam paralelno da završim i srednju školu, ali sam bila uporna i nisam odustajala – objasnila je, pa dodala:

– Meni niko u životu ništa nije dao, poklonio, za sve sam se izborila sama uz pomoć svojih roditelja i njihove ljubavi. Nenormalno je da ne volite mesto odakle ste došli, ali prvenstveno volim svoju porodicu i onaj osećaj da nikome ništa ne dugujem i da su mi savest i obraz čisti i da ne postoji prepreka koja može da me zaustavi.Izvor: 24sedam.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar