Bikovićeva izabranica podelila emotivan trenutak na društvenim mrežama sa sinom Vasilijem (FOTO)

Glumac Miloš Biković i njegova partnerka Ivana Malić dobili su sina, a sad je lepa advokatica podelila prvu fotografiju njihovog naslednika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/ivanamalic_

Naime, Miloš i Ivana su dali sinu ime Vasilije.

Vasilije je srpska varijanta muškog imena koje potiče od grčke reči “basileios” Βασίλειος), što znači „carski“, „kraljevski“.

Ivana se sve do sada nije oglašavala nakon što je dobila sina, ali to je sada učinila na svom Instagramu podelivši prvu fotografiju malog Vasilija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Malić (@ivanamalic_)

Podsećanja radi, komšije su nedavno za “Super TV” rekle da viđaju srećnu baku koja ne krije radost.

-Ivanu nismo videli otkada se porodila, ona je sigurno uz bebu sve vreme dok Miloša viđamo kako juri – žuri na sve strane. Ipak, najradosnija je baka Marija, Miloševa majka koja ozari čitavu ulicu kada izađe. Čestitali smo joj i prosto vidite da žena lebdi od radosti. Sve su oni to zaslužili, divna su porodica, kaže komšija Rade.

Susedi ističu da je sobica za bebu bila odavno spremna.

– Stizali su mesecima paketi na njihovu adresu, sobica je odavno bila spremna. Ivana je blistala u trudnoći, često smo je viđali samu, ali i sa Milošem u šetnji. Bila je aktivna trudnica. Ona je jedna prirodna devojka, koja se pristojno ponaša i isto tako oblači. Ne možete vi na njoj videti neke kristale i kič, ali ni brendove da “dreče”. Ni Miloš nije takav, da se hvali materijalnim stvarima. Njegova majka je ostala prizemna i ljupka žena uprkos uspehu sina, ističe Dana i dodaje:

– Momci iz kafića su pre neki dan videli Miloša, pa su mu čestitali. Omiljen je u kraju. On je u duši još dete, što je za glumački poziv dobro, ali će biti dobar otac. To se vidi.Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar