Srbija je jača od svih prilika i neprilika! Vučević: Ne može da se poništi izborna volja građana

Ne možete građane da prevarite, ne možete istinu zameniti lažima, a oni to konstantno rade, rekao je Vučević

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/milosvucevic

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas da je Srbija država gde vladaju pravo i zakoni, da niko nije iznad ili mimo njih i da ne može da poništi izbornu volju građana, jer bi time bila poništene i sve vrednosti demokratije ili demokratskog uređenja jedne države. On je takođe ocenio da je “Srbija protiv nasilja” koristeći jednu od najvećih tragedija koje je Srbija doživela sprovodila najveće nasilje, suprotno od onoga kako su predstavljali svoju listu.

-Dobili su nemali broj glasova, ali nedovoljan da pobede na izborima. Zna se ko je pobedio, zna se šta je volja građana Srbije. Sada gledamo čisto nasilje i iživljavanje male grupe ljudi koja je politički ugrožena, u toj nemoći i beznađu sprovode najoboljenije nasilje. Misle i veruju da može da se ponovo desi 5. oktobar, i to što se desilo pre 20 godina da može da se ponovi, pa nije ista Srbija, nisu isti rezultati. Danas nemate masovniju podršku ludilu koje provodi Đilas i njegova ekipa. Ne možete građane da prevarite, ne možete istinu zameniti lažima, a oni to konstantno rade, rekao je Vučević.

On je poručio da je Srbija jača od svih prilika i neprilika!

-Policija je odlično reagovala, svaka čast na strpljenju da tri sata ne reaguju na ovakvo ponašanje. Videli smo kako je “Srbija protiv nasilja” zapravo nasiljem protiv Srbije, poručio je Vučević.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar