Skupila oko 90.000 ljudi na koncertima: Prijovićku u Zagrebu sluša svaki osmi stanovnik

Za pet dana kroz Arenu u Zagrebu prošlo je oko 90.000 ljudi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Grand News Tv Grand

I posle pet koncerata zaredom u Zagrebu, Aleksandra Prijović glavna je tema u Hrvatskoj, a sada se na popularnoj društvenoj mreži “Iks” jedan Hrvat oglasio sa novim rekordima koje je srušila pevačica.

Osim što je srušila rekord u broju zakazanih Arena, ona je navodno srušila rekord u kapacitetu popunjenosti iste, pa je za pet dana kroz istu prošlo oko 90.000 ljudi.

I sada, kako tvrdi jedan korisnik “Iksa” (nekadašnji Tviter), Priju je slušao svaki osmi stanovnik Zagreba, što je do sad takođe nezabeleženo.

– Aleksandra Prijović, gleda je svaki osmi stanovnik Zagreba – između ostalog se navodi u tvitu ovog korisnika, piše “24sata.hr”.

 

Podsetimo, zbog Prijovićke su u Zagrebu bili popunjeni hoteli i apartmani, a zbog euforije koja je vladala, bile su zakrčene i ulice, te su se rodile i nove poslovne ideje.Tako su autoprevoznici iz Slavonije obožavaocima dali odličnu ponudu: pokupe ih na kućnoj adresi, dovezu do Arene, a onda vrate kući i to za 50 evra.

– I pre nego što sam objavio prevoz, dobio sam puno upita. Baš su me “išamarali” porukama – priča slavonski vlasnik firme za prevoz putnika.

Cene za grupe bile su nešto niže, ali vrtele su se oko 50 evra. Za 16 putnika po koncertu zaradio je 800 evra. Za pet dana njihova je zarada bila je oko 4.000 evra, a kad se oduzme trošak goriva, dolazi se do iznosa od 3.500 evra. Bila je pretežno ženska klijentela.

Njihova firma nije bila jedina koja je odlučila da vozi na Prijovićku, interes je bio toliki da se razvila konkurencija. Turistička agencija iz Međimurja u svom prevozu je nudila piće dobrodošlice i kuvano vino, te parti atmosferu.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar