Ovo su čizme i napravile su haos na društvenim mrežama: Jedni lude za njima, drugi su zgranuti cenom (VIDEO)

Iz Luj Viton modne kuće ove sezone stiže neobičan model čizama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok@izzipoopi

Čuveni modni brend Luj Viton nedavno je u prodaju pustio čizme neobičnog dizajna, jer izgledaju kao da oponašaju žensku nogu. Zaprvaom kad obučete ove čizme, stvara se optička iluzija, jer oponašaju kao da ste zaprvo obuli crne cipelice sa belim kratkim soknama.

Čizme je moguće kupiti u kratkim i dugim varijantama, a kada je reč o materijalu koji oponaša ljudsku kožu, dolazi u dve boje. Trenutna cena ovih čizama na zvaničnoj web stranici Luj Vitona je 2.470 američkih dolara.

Popoularna TikTokerka Izabela Alain, koju prati više od 1,4 miliona ljudi, fascinirana je ovim čizmama, što je podelila sa svojim pratiocima.

“Želela sam ih od trenutka kada sam ih videla na modnoj pisti”, kaže Izabela u videu na svom nalogu na TikTokuu. Ipak, uprkos njenom iskrenom oduševljenju, većina pratilaca nije ni najmanje oduševljena ovim modelom čizama, i uglavnom komentarišu da je cena besmisleno velika.

“Zgranuta sam cenom! Ovo je besmisleno”, jedan je od komentara na ovaj neobičan model.

Čizme u stilu ženske noge su iz nove kolekcije Luj Vitona i predstavljaju samo još jedno od neobičnih izdanja visoke mode. Takođe, brendovi Balenciaga i MSCHF su sa svojim modelima obuće izazivali burne komentare i podeljenja mišljenja. Tako je Balenciaga prodavala baletanke za muškarce po cieni od 750 eura, dok je MSCHF na tržište izbacio crvene klovnovske čizme po ceni oko 315 eura.

@izzipoopi Replying to @Handsome girly ♬ original sound – IZZI

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar