Oglasio se španski klub: Gudelj će trenirati po specijalnom režimu, poznati i ostali detalji

Lekari tvrde da je Dragi u odličnom stanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YT/CórdobaClubdeFútbol

Fudbaler Kordobe, Dragiša Gudelj, po drugi put u samo nekoliko meseci je pao na terenu pošto je imao srčani zastoj, ali, ovoga puta je zaslugom doktora i defibrilatora brzo reanimiran, te je uspešno prebačen u bolnicu, gde su ostali lekari pratili njegovo stanje.

Iako su se u prvi mah mnogi uplašili za njegovo zdravlje, prve prognoze su bile takve da je sve u redu, te da je potrebno obaviti lekarske preglede.

Doktori u Melili, gde su igrali utakmicu su ga ubrzo i otpustili iz bolnice, dok je saopštenje izdala i Kordoba, ekipa Dragiše Gudelja, koja je istakla da će on u narednom periodu biti na posebnom režimu treniranja.

– Obaveštavamo javnost da će Dragiša Gudelj biti podvrgnut posebnom režimu treninga. Medicinske službe su potvrdile da se igrač onesvestio tokom utakmice sa Melilom, ali se sada nalazi u dobrom fizičkom stanju. Još jednom, želimo da izrazimo zahvalnost na saradnjih i poštovanje prema svima, zbog njihove ljubavi koju su pružili našem fudbaleru. U ime Dragiše Gudelja, hvala vam puno od srca – stoji u saopštenju Kordobe.Izvor: Objektiv.rs, Telegraf.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar