“U toj agoniji sam se onesvestila”: Ivana Peters se priseća kako je usred emisije doživela infarkt

Ivana Peters suočila se sa velikim problemom pre nekoliko godina kada je usred emisije doživela infarkt

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/ivanapeters

U više navrata pevačica se osvrtala na ovaj događaj, koji se odigrao u vreme kada još nije zagazila u 40. godinu života.

Kako je opisivala, bol je bio veoma jak, ali je i ranije osećala tegobe, koje je zanemarivala.

– Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40 i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije – ispričala je jednom prilikom Ivana.

Ivana Peters zagovornik je veganske ishrane i zdravog života, a infarkt koji je doživela u mladim godinama promenio joj je ceo život.

– Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije ‘Ko je kod Koje’ nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život – istakla je pevačica.

Do danas nema zaključka zašto joj se tako nešto dogodilo.

– Presudne su bile neke druge stvari, ne godine, a ni genetika, jer u mojoj porodici niko nije imao srčanih problema. Bio je povišen holeserol, ali to je bilo tako i dok sam bila mlađa. Lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo – rekla je jednom prilikom Ivana.

Lekovi su njena svakonevica, a zbog malokrvnosti morala je da počne i da jede meso.

Kako je zaključila, muzička karijera je nešto što nikada neće zapostaviti, ali je odlučila da povuče ručnu.

– Život je jedan, a u mom slučaju stres je ono što mi apsolutno nije potrebno. Shvatila sam da je brz stil života ono što mi nikako ne prija, a ova životna lekcija ima za mene dragocenu vrednost. Naučila me je da čuvam svoje zdravlje jer, na kraju dana osim porodice, ne postoji ništa preče od toga – rekla je Ivana Peters.Izvor: Blic, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar