“Ona zaista fenomen-žena, sve je to izdržala”: Slavko Banjac o svom odnosu sa Vesnom Zmijanac

Bio je svedok mnogih njenih životnih priča

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/YouTube/ADRIA TV Montenegro

Pevač Slavko Banjac progovorio je o svom odnosu sa Vesnom Zmijanac, ali i njenim ljubavnim aferama.

On je istakao da ga posebne emocije vezuju za njegovu prijateljicu, s kojom ima duet “Ja imam nekog, a ti si sam”, te da im se život prepliće od rane mladosti.

Banjac priznaje da su mu u vreme kada su njih dvoje snimali veliki hit, svi zavideli, s obzirom kolika je zvezda tada bila Zmijančeva.

– To je toliko jaka i velika priča. Naši životi se preklapaju od rane mladosti. U Kraljevu sam sazrevao kao muzičar i tu sam upoznao Vesnu, ali onda nas je život rastavio – otkrio je Slavko, pa se malo snebivao pre nego što je nastavio o njoj:

– Ne bi bilo fer da pričam šta je sve doživela i proživela u životu. Kakva su to bila udvaranja i od kakvih ljudi, a bio sam svedok mnogih njenih životnih trenutaka, ali je ona zaista fenomen-žena, sve je to izdržala. Sada joj Bukulja mnogo znači jer joj zaista treba mir, te turbulentne godine, ljubavi, emocije, one su ostale iza nje, ali i danas voli i ima potrebu da se zaljubi, to je neko moje mišljenje. Znam da opet želi neku ljubav da pršti.

Folker je zatim ispričao da su se on i Zmijančeva nedavno sreli na zajedničkom nastupu.

– Vesna je dobro, hvala bogu, posle svega što je zadesilo ove godine i što je preživela, skoro smo zajedno radili. Gura svoju priču, vraća se, dobro je. Radovali smo se tom našem nastupu i bilo je fenomenalno. Inače, ne nastupamo često zajedno – rekao je Banjac, pa se dotakao još jedne estradne priče iz vremena kad je Vesna važila za veliku zavodnicu, a navodno bila zaljubljena u Halida Muslimovića.

– Taj period ne znam, da li je bila zaljubljena, verovatno da, mnogo je tu ljubavi bilo – kroz smeh je zaključio Slavko.Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar