EPS produžio rok za plaćanje oktobarskih računa za struju

EPS ističe da je ovaj korak još jedan način da se izađe u susret građanima i olakša im proces plaćanja računa za električnu energiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube

Elektroprivreda Srbije (EPS) je donela odluku da produži rok dospeća računa za električnu energiju za domaćinstva za oktobar do 30. novembra, omogućavajući građanima dodatno vreme za izmirenje obaveza i ostvarivanje prava na popust od pet odsto za redovno plaćanje.

„Iako je situacija sa dostavom računa normalizovana, EPS na ovaj način želi da izađe u susret i građanima omogući dodatno vreme da izmire svoje obaveze i ostvare pravo na popust od pet odsto za redovno plaćanje“, ističu iz ovog preduzeća.

Jedna od opcija koju građani mogu koristiti je portal „Uvid u račun“ koji se nalazi na sajtu EPS-a. Ovaj portal namenjen je svim kupcima na garantovanom snabdevanju i pokrenut je 1. novembra. Pruža mogućnost brzog i jednostavnog pristupa e-računu odmah po formiranju, kao i bezbedno i brzo plaćanje, bez odlaska u poštu ili banku.

„Ova usluga omogućila je više od 242.000 korisnika da brzo i efikasno upravljaju svojim računima i obezbede plaćanje bez dodatnih poteškoća“, dodaju iz EPS-a.

EPS ističe da je ovaj korak još jedan način da se izađe u susret građanima i olakša im proces plaćanja računa za električnu energiju.Izvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar