Dnevni horoskop za 26. novembar: STRELAC treba da izbegava rasprave, BIKA neočekivane okolnosti razdavajaju od partnera

Ovan je danas malo nevozan, Vagi zvezde obećavaju poslovni i finansijski uspeh

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Picjumbo/Viktor Hanacek

OVAN

Vaš vladalac Mars, planeta inicijative, u opoziciji sa Mesecom nad nekretnicom Algol i Uranom, upozorava da povedete računa o finansijama. Budite oprezniji prilikom poslovnih dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. Nervoza.

BIK

Tranzit Meseca preko fiksne zvezde Algol i Urana u vašem znaku, opominje da izbegavate rasprave sa ženama na poslu. Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Venere i Urana, donosi vam razdvajanje od voljene osobe zbog neočekivanih okolnosti.

BLIZANCI

Mesec se u popodnevnim satima približava vašem vladaocu Merkuru, planeti logike i biznisa, čineći vas sklonim subjektivnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Moguć ulazak u romansu sa osobom koju ste nedavno upoznali na kraćem putu.

RAK

Vaš vladalac Mesec popodne prelazi preko fiksne zvezde Algol i Urana u astrološkoj kući više sile, zbog čega su mogući vanredni troškovi. Aspekt između Plutona u polju partnerskih odnosa i Merkura, donosi vam susret sa mlađom osobom.

LAV

Opozicija između vašeg vladaoca Sunca i Meseca blizu Urana u astrološkoj kući karijere, upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima. Zbog pozicije Marsa i Saturna, simbola akcije i odugovlačenja, isplata koju očekujete će verovatno još kasniti.

DEVICA

Napet aspekt između Meseca nad Algolom i vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, otežava ili usporava poslovne kontakte i saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu. Osoba koju dugo niste videli, šalje vam poziv za izlazak. Nesanica.

VAGA

Asteroid Viktorija u vašem znaku u kome se već nalazi vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i novca, povoljno utiče na vaš profesionalni život i finansije. Napet aspekt sa Mesecom i Uranom, donosi vam privremeno razdvajanje od emotivnog partnera.

ŠKORPIJA

Zbog aspekta između vašeg vladaoca Marsa i Meseca nad fiksnom zvezdom Algol, izbegavajte rasprave sa saradnicima, ali i sa ljubavnim partnerom. Novac vam stiže preko poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Susret sa starom simpatijom.

STRELAC

Mars u vašem znaku obrazuje izazovan aspekt sa Mesecom blizu fiksne zvezde Algol, zbog čega bi trebalo da budete oprezniji prilikom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora. Klonite se rasprava sa partnerom i članovima porodice. Više se odmarajte.

JARAC

Mesec koji pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, zbog čega ćete sporije rešavati probleme na poslu ili ćete morati da odložite neke poslove, zbog neočekivanih okolnosti. Ljubavni partner vas podržava u svemu što radite i planirate.

VODOLIJA

Vaš vladalac Uran blizu Meseca i nekretnice Algol, donosi vam dobre ideje, ali će njihova realizacija biti sporija nego što ste očekivali. Napet aspekt sa Venerom, upozorava da izbgavate nepotrebne troškove i rizične transakcije.

RIBE

Sekstil između vašeg vladaoca Neptuna i Meseca blizu Algola, donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata šalje vam poziv za izlazak. Zauzete Ribe očekuje rasprava sa voljnom osobom.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar