Vučić snimkon iz detinjstva poslao jaku poruku: “Pobede su i danas važne, ali prijateljstva su važnija”

Predsednik je podsetio na izjavu za televiziju koju je dao sa 10 godina, nakon utakmice u okviru manifestacije "Radost Evrope

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/You Tube /Novosti

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić podelio je na TikToku novi snimak, koji je nastao tokom manifestacije “Radost Evrope”, kada je, igrom slučaja, izjavu za televiziju dao upravo on, sa svega 10 godina.

– Kad sam bio mali, pobede su bile najvažnije. Pobede su i danas važne, ali prijateljstva su važnija – napisao je predsednik u opisu videa.

Vučić je svojevremeno govorio o utakmici koja je odigrana u okviru manifestacije “Radost Evrope” sa drugarima iz inostranstva, ali i o dečaku iz Austrije koga je te 1980. godine ugostio u svom domu.

Naime, u okviru manifestacije deca koja su došla u Srbiju boravila su kod beogradskih osnovaca. Današnji predsednik Srbije tada je u dom primio dečaka iz Austrije po imenu Leopold Višer.

@jasamaleksandar

Kad sam bio mali, pobede su bile najvažnije. Pobede su i danas važne, ali prijateljstva su važnija. #jasamaleksandar #srbijanesmedastane #srbija 🇷🇸 #follow

♬ original sound – Ja sam AleksandarIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar