Gliser eksplodirao zbog JEDNE STVARI: Evo kako je došlo do požara na Sajmu

Gliser koji je uništen košta nekoliko desetina hiljada evra, gliser liči na malu jahtu, kako kažu sagovornici, ali na sreću, niko nije stradao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/fsHH

Jedno plovno vozilo, tačnije gliser zapalio se jutros u marini kod beogradskog sajma gde su povređene dve muške osobe od kojih je jedna zadobila opekotine po rukama.

Vatrogasci su požar brzo i efikasno lokalizovali, pa se on na svu sreću nije proširio na ostale glisere i čamce koji su tu bili usidreni.

– Video sam jutros, negde pre tri sata vatrogasce, Hitnu pomoći i policiju. Tada sam čuo da se zapalio zadnji deo glisera na kom su bila dvojica muškaraca – kaže ribar za Kurir i dodaje:

– Pričalo se da se akumulator zapalio u zadnjem delu zašto što ima solarne panele koji se greju i nešto je pošlo po zlu i kada je jedan od njih upalio plovilo on je bukvalno buknuo, eksplodiralo.

Kako je dalje naveo sagovornik, gliser koji je uništen košta nekoliko desetina hiljada evra.

– Mislim da ovaj gliser, koji liči na malu jahtu vredi više od 20.000 evra. Šteta je totalna, ali na svu sreću niko nije stradao iako je njih dvoje povređeno – kaže ribar.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove nezgode. Inače, na terenu je i dalje tim koji radi na prikupljanju dokaza, a nije dozvoljen ni prilazak marini.Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar