Važno obaveštenje za sve navijače Srbije koji bi u Nemačku: Prodaja karata kreće 1. decembra

Prodaja isključivo preko sajta UEFA

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YT/FSS

Mnogo je Nemačka bliža od Katara. I finansijski pristupačnija. Pa, sama logika kaže da će reprezentacija Srbije sledećeg leta imati još veću podršku nego što je imala na Mundijalu pre godinu dana, a ni ona nije bila zanemarljiva. Na svakoj utakmici bilo je najmanje po 3.000 srpskih fanova.

Fudbalski savez Srbije objavio je danas saopštenje za sve navijače koji su već počeli da kuju planove da odgledaju utakmice Orlova sledećeg leta u Nemačkoj.

Prodaja ulaznica krenuće 1. decembra, ali je bitno naglasiti da će se prodavati isključivo preko sajta UEFA i to u elektronskoj formi. Dakle, karte neće moći da se kupe u Fudbalskom savezu Srbije.

Registracija i apliciranje za ulaznice za EP trajaće od 1. do 12. decembra, dok će UEFA u januaru slati mejlove sa detaljima za plaćanje. Same karte biće distribuirane u maju i junu sledeće godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko tri sata pre početka utakmice.

Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga će moći da se zatraže najviše četiri ulaznice.

Žreb za grupe Evropskog prvenstva održaće se 2. decembra u Hamburgu, a nakon toga će biti saopšteno i više detalja oko procedure kupovine i distribucije ulaznica i ostalih tehničkih detalja vezanih za navijače.Izvor: Objektiv.rs, Mozzartsport

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar