Dnevni horoskop za 20. novembar: Mesec je u blizini Saturna, evo šta to donosi svim znacima

Astrološka situacija za ponedeljak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Horoskop
Foto: Unsplash/Aaron Burden

Ovan 

Mesec, kao i svakog meseca, prelazi preko Saturna u Ribama, ali ovaj put pravi loš aspekt s vašim vladaocem Marsom, što vas dodatno iscrpljuje. Neko iz vaše prošlosti, ima želju da obnovi komunikaciju, a možda i vezu sa vama. Osetljiva stopala.

Bik 

Mesec blizu Saturna u 11. astrološkoj kući, obrazuje napet aspekt sa Marsom, zbog čega morate da povedete računa o finansijama i da izbegavate rizične investicije. Susret sa osobom koja stiže iz inostranstva ili tamo živi. Osetljiva koža.

Blizanci

Aspekti Meseca, blizu Saturna, u astrološkom polju karijere, podsećaju vas da je vreme da preduzmete nešto kako biste sebi obezbedili bolju poziciju na poslu. Udvara vam se zauzeta osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata. Podložnost povredama.

Rak

Vaš vladalac, Mesec, blizu Saturna u devetoj astrološkoj kući, obrazuje naporan aspekt sa Venerom u Vagi, donoseći vam probleme u ljubavi. Budite oprezniji prilikom dogovora o saradnji sa strancima, pravnicima, advokatima. Pazite se u saobraćaju.

Lav

Mesec u konjunkciji sa Saturnom, danas je pod negativnim uticajem Marsa, vladaoca vaše privatnosti, što vam donosi rasprave u domu i vanredne troškove. Dobar aspekt sa Neptunom donosi vam zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova.

Devica

Sa Mesecom blizu Saturna u sedmoj astrološkoj kući, moraćete da nađete kompromisno rešenje u odnosu sa ljubavnim, ali i poslovnim partnerom. Napet aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Jupiterom, čini vas sklonim subjektivnim zaključcima.

Vaga 

Vaš vladalac Venera u izazovnom aspektu sa Saturnom preko koga danas prelazi Mesec, upozorava da obratite više pažnje na zdravlje, jer ste očigledno precenili sopstvene mogućnosti. Ljubavni partner je neraspoložen zbog finansijskih problema.

Škorpija 

Spoj Meseca i Saturna u petoj astrološkoj kući, pod negativnim uticajem vašeg vladaoca Marsa, unosi tenziju u odnos sa ljubavnim partnerom. Vaši potencijali dolaze do izražaja, ako se bavite kreativnim zanimanjem ili sportom. Izbegavajte alkohol.

Strelac 

Zbog aspekata Meseca, blizu Saturna, u astrološkom polju privatnog života, možete otkriti neke porodične tajne ili problem koji ima vaš mlađi rođak ili saradnik. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, donosi vam uvećanje prihoda.

Jarac

Sa Mesecom blizu vašeg vladaoca Saturna u trećoj astrološkoj kući, obratite više pažnje na odnos sa neposrednim okruženjem, od rodbine i komšija do poslovnih saradnika. Emotivni partner želi da vam nametne svoje stavove. Skloni ste nelogičnim zaključcima.

Vodolija

Mesec blizu vašeg suvladaoca Saturna, u napetom aspektu sa Marsom u polju karijere, upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima i starijim osobama. Vanredni izdaci. Poznanstvo sa šarmantnom osobom na kraćem putu, seminaru ili predavanju.

Ribe

Mesec blizu Saturna u vašem znaku čini vas preosetljivim i sklonim subjektivnim zaključcima, a samim tim i pogrešnim odlukama. Umetnici, lekari i zdravstveni radnici, farmaceuti, IT programeri, mogu postići isplativ dogovor sa strancima.

 Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar