Dnevni horoskop za 19. novembar: DEVICA treba da izbegava konflikte, ŠKORPIJI zahlađenje odnosa sa partnerom

Astrološka situacija za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Larissa Farber

Ovan 

Mada vam vaš vladalac Mars, na istom stepenu kao i Sunce (konjunkcija), donosi priliv energije i entuzijazma, ipak mnogo toga koči realizaciju vaših poslova i planova. Ljubavni partner je sklon dramatizovanju i prezahtevan. Rasprave sa ženama.

Bik 

Mesec u astrološkoj kući karijere i Mars u kući novca upozoravaju na oprez prilikom poslovnih dogovora. Zbog kvadrata između vašeg vladaoca Venere i Jupitera u vašem znaku, izbrgavajte nepotrebne troškove. Rasprave sa voljenom osobom.

Blizanci

Odgovara vam aspekt između Meseca u Vodoliji i vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa, naročito ako se bavite trgovinom, transportom, turizmom, ali i intelektualnim delatnostima. Uveče, susret sa umetnikom ili sportistom.

Rak

Vaš vladalac Mesec prelazi preko osme astrološke kuće i pravi trigon sa Venerom, povoljno utiče na vašu finansijsku situaciju. Dobar aspekt sa Merkurom, donosi vam dogovor o isplativom poslu, ako se bavite uslužnim delatnostima.

Lav

Konjunkcija Marsa i vašeg vladaoca Sunca, donosi vam priliv energije, ali vas u realizaciji posla usporava situacija sa finansijama. Mesec u napetim aspektima sa Marsom i Uranom, u ljubavi vam donosi rasprave, raskide, pa čak i skandale.

Devica

Tranzit Meseca preko Vodolije koji obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Merkurom, donosi vam dogovore o poslovnim aranžmanima preko rođačkih i prijateljskih veza. Izbegavajte konflikte i rasprave sa ljubavnim partnerom i mlađim članovima porodice.

Vaga 

Asteroid Viktorija ulazi u vaš znak obrazujući dobar aspekt sa Marsom i Plutonom, donoseći vam novac preko saradnje sa strancima i privatnog biznisa. Pozicija vašeg vladaoca Venere i Saturna, nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim partnerom.

Škorpija 

Tranzit Meseca preko Vodolije, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, donosi vam vanredne troškove i konflikte sa saradnicima. Pozicija Venere, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, donosi vam zahlađenje odnosa sa voljenom osobom.

Strelac 

Mesec u astrološkoj kući logike pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, čineći vas sklonim trošenju novca i pravljenju nerealnih planova. Pozicija Merkura i Venere slobodnim Strelcima donosi poznanstvo sa mlađom osobom preko interneta.

Jarac

Mesec u astrološkom polju posla, donosi vam uvećanje prihoda preko zajedničkog aranžmana sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Kvadrat sa vašim suvladaocem Uranom, upozorava na oprez kada se radi o projektima koji se odnose na velike sportske aktivnosti i rad na značajnim društvenim projektima.

Vodolija

Mesec u vašem znaku čini vas nervoznijim i nestrpljivijim, a aspekti vaših vladalaca Urana i Saturna, nepovoljno utiču na realizaciju vaših poslovnih dogovora i planova. Susret sa osobom koja živi u drugom gradu ili stiže sa nekog puta.

Ribe

Pozicija vašeg suvladaoca Jupitera i Meseca u 12. astrološkoj kući, pojačava vašu intuiciju. Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna donosi inspiraciju umetnicima. Aspekti Saturna u vašem znaku nepovoljno utiču na poslove sa strancima.

 Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar