Ćerki uveli STANARINU čim je odustala od fakulteta: Stroga odluka roditelja podelila mišljenja (VIDEO)

Devetnaestogodišnja ćerka Kajli sada plaća 200 dolara mesečno jer nije otišla da studira

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Instagram

Par iz Teksasa odlučio je da naplati kiriju svojoj ćerki nakon što je ona odustala od odlaska na koledž.

Erika i Kodi Arči iz Gejtsvila objavili su svoju odluku na TikToku i pokrenuli debatu. Devetnaestogodišnja ćerka Kajli sada plaća 200 dolara mesečno za stanarinu. Kajli je završila srednju školu u maju 2022. i već je platila prvu kiriju 1. juna. Erikina majka priznaje da joj se to činilo pomalo grubo, ali njen otac je bio odlučan.

– Mislim da je 200 dolara mala suma za život bez briga u kući mojih roditelja – tvrdi Kodi.

– Hrana koju jede ionako košta više od toga i mislim da je ovo dobra životna škola i uopšte lekcija o plaćanju troškova života – dodala je majka.

Dok su jedni podržali njihovu odluku i nazvali je „odgovornim i pametnim roditeljstvom“, drugi su ih oštro kritikovali.

„Odlučio si da imaš dete. Gde bi drugde išla ako ne u kuću svojih roditelja?“, „Mama me je naterala da plaćam 500 dolara mesečno da živim sa njom, a to je bilo pre 20 godina. Nikada mi nije vratila novac, a jedino što je postigla je da i danas stalno budem u minusu i zameram joj“, napisali su neki u komentarima.

 

@bar7ranch

How do you feel about making your adult children pay rent to live at home? This is a REPOST from last year but since its on Fox Business News right now we thought we’d chat about it again! #Parenting #ParentsChargingRent #AdultChildren #DryHumor #Sarcasm #MarriageHumor #Marriage #CoupleTok #RanchTok #AgTok #KeepRanchin #KingOfTikTok #RanchLife #Ranch

♬ original sound – Bar 7 RanchIzvor: Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar